Főoldal / Szakertő válaszol / Csak fiúknak / szexuális vonzalom2
  

szexuális vonzalom2

ora 2015-04-27 18:37:09
Tisztelt Doktornő!
Már egyszer írtam az oldalra vagyis kérdeztem,egy ugyanilyen címmel.Azt szeretném még kérdezni,hogy nem lehet valahogyan rászokni arra,hogy a nőkre felizguljak és a férfiakra nem?Szoktam nézni p*rnó videókat és ott is inkább a férfit figyelem mint a nőt.Leszbikus pornóra meg egyáltalán nem izgulok fel sehogysem akármennyire akarom.
Kezdek érzéseket táplálni egy másik lány iránt minden este rá gondolok rengeteget beszélek vele,mindig ver a szívem,ha vele vagyok és szeretek vele lenni, azt hiszem szerelmes vagyok és ő is belém szóval lehet lesz közöttünk valami,de nem szexre gondolok.Tehát az érzelmeimmel nincs baj nővel szeretnék járni,családot alapítani és nőt szeretni,de mégsem vonzódom szexuális téren hozzájuk.Férfival nem szeretnék lenni soha és maszturbálás közben sem arra gondolok,hogy pl. fiú osztálytársaimmal szexelek,hanem egy izgalmas helyzetet képzelek el,nem tudnék fiút csókolni meg simogatni meg ilyesmi ez olyan undorító szerintem.
Ne nézzek több pornót vagy nézzek csak nőkről?Vagy nem lehet ezt másképpen megoldani nem szeretnék meleg lenni,tudom,hogy ezt nem én döntöm el,de akkor is.Miért pont velem van ez..:(

Szakértőnk válasza a szexuális vonzalom2 kérdésre

Kedves Kérdező!

Úgy érzem ez a téma szorongáskeltő számodra most már a hétköznapok során is, ezért javaslom, hogy keress fel személyesen egy pszichológust, hogy az érzelmeid a helyükre kerüljenek.. Sok fiatal néz szembe ilyen kérdésekkel serdülőkorában, ez önmagában még nem biztos hogy problémát jelent a szexuális irányultságodat tekintve.

Mindenestre a pornófilmeknek számos negatív hatása lehet a szexuális életre (irreális elvárások..stb.), ezért javaslom, hogy ne ilyen témájú filmekből szerezz tapasztalatokat.



Máténé Áfra Viktória - klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus Máténé Áfra Viktória - klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus
Hirdetések