horpadás a péniszen

2015.02.10.
Tisztelt szakértő!
18 éves srác vagyok,és az a helyzet hogy a péniszem bal oldalán van egy dudor,valamint mintha egy kisebb horpadás lenne rajta valamint ugyanebbe az irányba van benne egy kisebb görbület is,ami kb. egy éve lett igazán megfigyelhető,előtte szinte teljesen egyenes volt,nem tudom mi lehet vele és hogy mitől lett ilyen a péniszem,egyszer régen volt amikor véletlenül önkielégítés közben megütöttem a bal oldalon és az utóbbi időben önkielégítés közben kissé fájni is szokott a bal oldalon,voltam vele urológusnál aki azt mondta,hogy jóval tömöttebb tapintása van a péniszemnek és hogy valószínűleg kezdődő induratiom van ami ilyen korban nagyon ritka,és elküldött egy andrológushoz aki viszont azt mondta hogy semmi bajom nincsen,semmilyen hegesedésre utaló jelet,se göböt nem talál,még az UH-on sem és hogy a péniszem vérellátása is tökéletes!
Ön szerint megnyugodhatok hogy az urológus szakorvos által említett betegség nem áll fent nálam,vagy menjek el kontroll vizsgálatra ugyanis mindkét vizsgálat kb hat hónapja volt! Nagyon megijesztettek ezzel a betegséggel,és amiket az interneten olvastam hogy mikkel járhat.....! Nagyon félek!
Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a horpadás a péniszen kérdésre

Kedves Kérdező!

Ha úgy érzi, az elmúlt vizsgálatok óta romlott a helyzet, mindenképpen menjen vissza kontrollra, de ha nem tapasztal változást, nyugodjon meg, próbáljon egészséges életet élni, ne az interneten keringő információknak higgyen, hanem az orvosának, hiszen ő vizsgálta, ő ismeri az Ön állapotát, problémáját.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor