Önkielégítés és fájdalom

2015.01.24.
Tisztelt KamaszPanasz.hu!
Intim és kissé kínos kérdéssel fordulok Önökhöz.
Ha hosszasan végzek önkielégítést (órákig) és többször is orgazmus közeli állapotba kerülök, viszont sorozatosan nem hagyom hogy bekövetkezzen az ejakuláció, megesik hogy megduzzad az ondóvezetékem, ami fájdalommal jár. Pont olyan érzés, mintha megütöttem volna a herémet, csak tovább tart. Nem nagyon intenzív fájdalom, viszont átható. Feltételezem, hogy a herékből a húgycső felé tartó ondó reked meg és halmozódik fel az ondóvezetékemben. Pontosabban biztos vagyok benne. :) Azt hiszem, mindkét oldalon előfordult már.
Volt már, hogy miután éreztem a fájdalmat, végül eljuttattam magam a csúcsra, hogy "megszabaduljak" a visszamaradt váladéktól, de ennek ellenére sem szűnt meg rövid időn belül a fájdalom. Gondolom ekkor már kisebb szövetkárosodás történt, aminek több órára volt szüksége a regenerálódáshoz. Nem gondolom, hogy bármilyen betegségnek a következménye ez, csak szeretném tudni, hogy mennyire jellemző másoknál, és ebből kifolyólag kialakulhat-e valamilyen elváltozás az érintett területen, vagy betegség a jövőben.
Válaszukat előre köszönöm.
Üdvözlettel:
Erik

Szakértőnk válasza a Önkielégítés és fájdalom kérdésre

Kedves Erik!

Nem hiszem, hogy hosszú távú károsodást okozna, de ha ez ilyen kellemtlen panaszokat okoz Önnek, azt javaslom, ne folytassa így.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor