Főoldal / Szakertő válaszol / Csak fiúknak / Melegkérdés
  

Melegkérdés

ora 2014-08-17 16:49:22
Üdvözlöm!Egy ismerősömmel szeretnénk kipróbálni az anális szexet. mind a ketten fiúk vagyunk. 20 évesek. Az lenne a kérdésem hogy a beöntést hogyan kell megcsinálni illetve milyen pozícióban kellene nekiállni első alkalommal? Illetve szeretném hogy belémélvezzne (persze óvszert használnánk, csak a végén levenné és úgy). Kialakúlhat valamilyen baj esetleg?
A másik kérdés hogy én emellett a lányokat is szeretem viszont a méretem miatt nem merek szexuáliskapcsolatot létesíteni. kép róla: http://kepfeltoltes.hu/view/140817/10622036_786977134700338_1590003026_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg erektált állapotban 12.8 cm és mint látszik annyira nem is vastag. Ezzel a mérettel kilehet elégíteni egy lányt, vagy nem? Köszönöm. további kellemes napot.

Szakértőnk válasza a Melegkérdés kérdésre

Kedves Levélíró!

A beöntés kivitelezéséről találsz információt a neten. A pozíciót illetően nem tudok neked igazán tanácsot adni, de azt fontos, hogy a partnered maximálisan figyeljen rád, így elkerülhetők a kellemetlenségek és a sérülések. Síkosító használata elengedhetetlen. Az óvszer nélküli anális együttlétet semmiképpen sem ajánlom, hiszen maga a sperma az, ami közvetítheti a nemi úton terjedő betegségeket.

A péniszed mérete a  normál tartomány alsó határának felel meg, és egyáltalán nem teszi lehetetlenné, hogy kielégíts egy lányt.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések