2 probléma

ora 2014-07-04 16:02:00
Kedves Szakértő!
Eléggé aggasztanak a gondjaim. 18 éves vagyok 187 magas kb. 90 kiló. Hosszú hónapok óta olyan szinten ki vagyok merülve, hogy állítom nem volt egy olyan percem, hogy ne tudtam volna lefeküdni és pihenni. Rendesen alszom napi 8-9 órát (néha 10-et is ha olyanom van) egész nap a hűs kanapén fekszem de nem alszom, csak fekszek mert üvni kényelmetlen még fotelban is, csak vízszintesen érzem jól magam olyan erőtlen vagyok, hogy néha a kertbe is képtelen vagyok kimenni megetetni a kutyákat, máskor simán csak fáradt vagyok akkor is, ha egész nap pihenek.. nem voltam mindíg ilyen, semmi rendkívűli nem történt, egy időben mikor már ilyen voltam próbáltam a rendszeres mozgást, kocogtam, edzettem de ugyanúgy fáradt maradtam, egyszerűen képtelen vagyok felfrissülni. Rendesen eszek, húst, zöldséget, minimális alkohol heti 2-3 sör, időnként szedek multivitaminokat de azok sem segítenek... Mivel próbálkozzak még, vagy menjek el orvoshoz? Eléggé félek, ugyanis egy rokonom (nem vérszerinti) 48 évesen hasonlóan fáradékony volt, és infarktus vitte el...:(
A másik kérdésem teljesen más kategória remélem nem baj ha egybe írom az előzővel.
kb. egy hónapja tettem szert egy új kapcsolatra, a lány fülig szerelmes belém, én is szeretem aranyos meg minden, kb egy hónapja járunk és lassan pedzegetjük a szexet is. Nem értem én sem vagyok szűz a párom sem, de mégis amikor oda jutunk hogy gumi, egyből elmúlik a merevedésem, addig minden oké, petting megy ezerrel, nem egyszer élveztünk már el így, de egyszerűen képtelen vagyok a közösülésre, idegeskedek pedig tudom hogy nem volna szabad, de mégis... sehol nem találtam a neten hogy mit kell ilyenkor tenni... a fáradtsághoz nincs köze szerintem, mivel amúgy pettingelésnél minden rendben van, ez valószínűleg pszihés ok miatt van, de hogyan lehet rajta segíteni?
előre is nagyon köszönöm a válaszait, Üdv!

Szakértőnk válasza a 2 probléma kérdésre

Kedves Levélíró!

A fáradtság miatt érdemes volna orvoshoz fordulnod, mert a háttérben számos ok állhat, és nem feltétlenül kell súlyos betegségekre gondolnod. A háziorvos tartja kézben a kivizsgálást.

A másik kérdéseddel kapcsolatban: elképzelhetőnek tartom, hogy ebben a kapcsolatban még nem vagy készen az együttlétre, erre utal, hogy konkrétan a behatolás előtt szűnik meg a merevedés. Szerintem egyelőre ne erőltessétek az aktust magát. Próbáljatok egymásnak másképpen örömet szerezni, és csak később továbblépni.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések