Élvezet nélküli szex

2014.06.29.
Tisztelt Szakértő!
20 éves fiú vagyok, 9 hónapja vagyok együtt barátnőmmel. A probléma a következő: sajnos nem élvezem a szexet vele. Ez a kapcsolat elején is előfordult, de még vártam vele, gondoltam változni fog. A párom 19 éves. nagyon könnyen és nagyon sikeresen fel tud izgatni, és a részemről is nagyon merev és izgatott leszek, és az aktus elején még minden nagyon szép és jó, de egy pár perc elteltével nem érzek semmit, semmi izgalom, mintha nem is lennének idegek a péniszemben. Sajnos ezután egy pár perccel lelankadok, és vagy meghalt a szexuális együttlét, vagy más lányokról kell egyből elkezdenem fantáziálni, hogy tovább bírjam. Tehát az előjáték nagyon jó, nagyon ügyesen felizgat, de egy pár perc után beleunok a szexbe, unalmassá válik, és már nem is élvezem. Esetleg velem lehet a baj?
Illetve én ezt egy régebbi problémámra vissza tudnám vezetni. Ez csak egy tipp. Még a kapcsolatunk előtt rengeteget maszturbáltam, napi többször, aztán persze eljutni a csúcsig egyre tovább és tovább tartott. Lehetséges, hogy ennek az is lehet az oka? Lehetséges, hogy a sok közösülés és maszturbáció megöli az idegeket a péniszben? Mi lehet a megoldás? Lehet rajta javítani?
Előre is köszönöm a választ!
Üdvözlettel,
Kolos

Szakértőnk válasza a Élvezet nélküli szex kérdésre

Kedves Levélíró!

Két dolog van, ami a problémátokkal kapcsolatban eszembe jut: az egyik, hogy talán érdemes volna változatosábbá tenni az együttléteket: újfajta helyzetek, esetleg helszínek, esetleg szexis fehérnemű, hasonlókra gondolok. Lehetséges, hogy ez a változatosság pozitív hatással lenne a libidódra.

A másik gondolatom: biztos vagy benne, hogy a jelenlegi barátnőd minden szempontból tökéletes? Elég vonzónak, szexisnek, kívánatosnak tartod? Nem lehetséges, hogy kezd kihűlni a kapcsolatotok?

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor