Főoldal / Szakertő válaszol / Csak fiúknak / Hogyan tegyem?
  

Hogyan tegyem?

ora 2014-05-05 00:14:16
Tisztelt Doktornő!
Nekem egy olyan jellegű személyes kérdésem lenne, hogy hogyan tudom elérni, hogy minden alkalommal a párom saját maga izgatása nélkül a csúcsra tudjon jutni? Bevallom, gyakran sikerül e nélkül, de gyakran nem.. Hogyan tudnám azt megtenni, hogy én ne menjek el, de a párom igen? Van egy póz, amiben általában egyszerre megyünk el, ez az, amikor annyira közel vagyunk egymáshoz, hogy szinte ölelkezünk, s így a csiklóját is izgatom szex közben. Jó, az igaz, hogy, amikor magához nyúl szeretkezéskor, akkor sem önkezétől jut fel a csúcsra, hanem a csúcs előtt elveszi a kezét, s én viszem el oda, de azért mégis más. Volt olyan, hogy 3 napig nem szexeltünk, de kb 4-5 napja nem élveztem el, mert utolsó szeretkezéskor csak ő ment el, s én nem maszturbáltam, de mégis elvittem a csúcsra kétszer. Volt olyan is, hogy egy nap 2-szer csináltuk, de magához kellett nyúlnia... Ha nem gond szeretnék tanácsot kérni/kapni, hogy milyen praktikák vannak, hogyan lehet elnyújtani, hogyan lehet maszturbálás közben egyedül megnyújtani ezt az időt szex közben. Gondoltam, hogy egy megállás, azaz pózcsere segíthetne, de akkor a páromnak is újra el kell érnie a szintet, és ugyan ott vagyok...
Válaszát várom, s előre is köszönettel: egy fiú

Szakértőnk válasza a Hogyan tegyem? kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem semmi gond nincs ezzel, hogy csikló izgatása is szükséges együttlét során. (Elég, ha utána olvasol az anatómiának.) Meg kell találni a megfelelő pozíciót (ez már meg is történt), és ha szükséges, akkor valóban szünetet kell beiktatni együttlét során. Eközben pedig nyugodtan folytathatod az ingerlését más módon, tehát nem feltétlenül csökken az izgalmi állapot.

Van persze mód arra is, hogy önkielégítés során igyekezz nyújtani a magömlésig eltelt időt. Nyilván ehhez ismerni kell a saját "működésedet", tudni kell hogy hol van az a pont, ahol még nem következik be az ejakuláció. Ezen a ponton kell megszakítani az ingerlést, ha szükséges, több alkalommal is.A cél, hogy az aktív ingerlés időtartama legalább 5-10 perc legyen.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések