Aggályaim vannak és kétségeim.

2014.04.06.
Tisztelt Doktornő/Úr!
Azért fordulok ide, mert látom itt lehet név és arc nélkül bármi "olyat" kérdezni szakértőktől, és nem úgy mint a gyakorikérdések.hu-n ahol mindenfélét mondanak. Tehát viszonylag elcsépelt kérdéseim lennének, de ilyet szakértőtől még sosem hallottam.
Tehát 18 éves fiú vagyok, és már nagyon szeretném kipróbálni a szexet, de komoly aggályaim vannak. Első sorban az örök férfi probléma, hogy mekkora. Én bevallom 14.5 centis taggal rendelkezem, de nem gondolom hogy ez mennyire adhat okot elégedettségre mind saját mind női szemmel. Másik szintén sokat hallott agyrém, hogy attól félek túl hamar elmegyek. Itthon is szoktam ugyebár egyszemélyesen gyakorolni, De ritka esetben bírom 8-10 percnél tovább, sokszor addig se, sőt, többször előfordult, hogy 1-2
perces történet volt. :/ Aggódok! Mit tudnék csinálni?
Utolsó kérdésem pedig az, hogy vettem már durexgumit, hogy gyakoroljam a használatát, de mindig amikor próbálom legörgetni, az a kis gyűrű megakad a makkom és fitymám közötti pár milliméteres részen. Ez normális?? nem tudom tovább húzni onnan, az meg nem jó! Ezzel mit tudnék kezdeni???
Elpőre is nagyon köszönöm a választ, remélem végre kapok egy megnyugtató visszajelzést :) (de kérem ne azt írja meg, amit hallani akarnék, hanem ami reális és igaz!)
minden jót!
/én/

Szakértőnk válasza a Aggályaim vannak és kétségeim. kérdésre

Kedves Levélíró!

1. A péniszed mérete nem ad okot aggodalomra.

2. Ha az ingerlés 5-10 percet eltart, akkor különösebben nem kell aggódj. Egyébként a szeretkezés egész másféle ingerekkel jár, tehát ehhez is hozzá kell majd szoknod.

3. Biztos vagy abban hogy nem fordítva próbálod felhelyezni az óvszert? (Kifordítva?)

Üdvüzlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor