Anális együttlét utáni fájó pisilés

2014.04.03.
Kedves Dr. Nő!
Újonnan megismert barátnőmmel kipróbáltuk az anális szexet, de sajnos azóta eszméletlenül szúr a péniszem pisilés közben (de csak a péniszem vége, nincs semmi alhasi panasz) és fehéres/sárgás színű váladék távozik belőle, de ez nem pisilés közben, hanem csak spontán a gatyámban, és az összes boxeromat össze vissza maszatolja.
Ezt hívják húgyúti fertőzésnek, vagy húgycső gyulladásnak, ugye?
És ennek okozója az E Coli nevű baktérium, ami a székletben található? Magyarán, ha legközelebb alaposabban kimossa magát a barátnőm, akkor elkerülhető lehet ez a fertőzés? (Máskor is közösültem már análisan, de sohasem fordult ilyen elő)
Barátnőmnek viszont semmi tünete nincs. Nem fáj a pisilés sem.
Védekezni viszont nem szeretnék, mert a gumival semmit sem érzek és nem élvezem a szexet és le is lankadok tőle. Direkt ezért csináltuk análisan, mert úgy a legkisebb az esélye, hogy terhes lesz.
Egyébként ez már 6-7 napja tart és egy 5 napos (napi 2x1) Sumetrolim antibiotikum kúrán is túl vagyok már, de csak a szúró érzés enyhült egy picit, de ugyanúgy gennyedzik. Meddig fog még tartani? És meddig tilos a szeretkezés?
És ha esetleg nem húgycsőgyulladás ez, akkor mi más lehet még?
Előre is köszönöm szíves válaszát!
Köszönettel:
Róbert

Szakértőnk válasza a Anális együttlét utáni fájó pisilés kérdésre

Kedves Levélíró!

Fordulj urológushoz vagy menj el a bőr-és nemibeteg gondozóba. A tünetek húgycsőgyulladásra utalnak, de hogy milyen kórokozó áll a háttérben.. nos, ennek mindenképpen utána kell járni (tenyésztés). Az anális együttlét semmiképpen sem ajánlható óvszer nélkül tekintve, hogy a vastagbél flórája akkor is kiválthat ilyen fertőzést, ha nem áll fenn semmilyen kóros állapot. Hüvelyi kontaktus során a párod is visszakaphatja a ferzőzést, csúnya hüvelyi ill. méhnyak gyulladást okozva. Ha nem szereted az óvszert, akkor a párodnak fogamzásgátló tablettát kell felíratnia.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor