Merevedés

ora 2014-03-17 11:14:55
Tisztelt Doktornő!
Nem tudom mi lehet a baj de lehetséges, hogy van valami.Egészen pontosan tavaly nyáron augusztusban kezdődött. Az előtt nem volt és nem is éltem stresszes életet. Merevedési problémám van.Volt, hogy nyáron próbáltam felállítani és nem nagyon sikerült.'7 éves vagyok tudom, hogy ebben a korban nem szokott ilyen lenni de...
Azóta kicsit jobb a helyzet feláll de kissé eldől és nem áll fel annyira úgy értem, hogy picit meg kell feszítenem hogy kemény legyen.De azt nem értem, hogy nyáron kezdődött és azelőtt nem volt mi lehet? A reggeli merevedés is ritkás és akkor se áll úgy mint a cövek de feláll nem akarom azt írni hogy szinte impotens vagyok hanem merevedés zavarom van szerintem.És ha mondjuk maszturbálok és abbahagyom akkor 30-45 másodperc múltán lelankad. Még egyszer megemlítem, hogy feláll de nem olyan mint régen szóval kissé lefelé görbül és nyáron kezdődött. Mi lehet ez? Köszönöm válaszát!

Szakértőnk válasza a Merevedés kérdésre

Kedves Levélíró!

Élsz szexuális életet? Ilyenkor is megmutatkozik a probléma vagy az önkielégítés során tapasztalod, hogy nem teljes a merevedés? Szerintem próbálj meg nem rágörcsölni erre a dologra, mert én ezt látom a legnagyobb problémának az egészben.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések