Szexuális frusztráció. Mi tevő legyek?

2013.09.15.
Tisztelt Doktor nő / doktor úr!
Barátnőmmel egy hónapja feküdtünk le először. Az első pár alkalommal minden rendben volt, majd egyszer csak az egyik este nem sikerült orgazmusra juttatnom, mert hamarabb elmentem, mint ő. Talán a véletlen műve, mert kétlem, hogy egészségügyi vonzata volna, ugyanis annyira nem volt rövid a szex, hogy korai magömlésről beszéljünk. Ezután szintén sikerült a csúcsra juttatnom a következő 1-2 alkalmon, azonban mindvégig nyomás és idegesség alatt voltam, hogy sikerüljön. Mindig mondta, hogy neki annyira nem fontos az orgazmus, de azért szeretném ha ő is elérné minden alkalommal, mert annyira szeretem, hogy szinte nem is tudom élvezni a dolgot, ha neki nem volt. Az utóbbi időben sajnos nem sikerült.
Próbáltunk különböző technikákat a magömlésem kitolására és az elszorításos módszer sikeresnek bizonyult eleinte, de később (a frusztrációból adódóan) nem működött. Egyik ismerősöm javasolta, hogy az együttlét előtt maszturbáljak, de ennek eredményességét megkérdőjelezem, ezért nem is próbáltam még ki. Ön szerint ez eredményre vezethet?
Még nem érkeztem el arra a szintre, hogy ez a frusztráció kihasson a szex iránti vágyamra és merevedési zavaraim szintén nincsenek, csupán azért kérdezek, hogy tippeket, tanácsokat kapjak a két orgazmus közötti időbeli űr és a frusztrációm megszüntetésére.
17 éves vagyok, a barátnőmmel egy idős. Előre is köszönöm válaszukat!

Szakértőnk válasza a Szexuális frusztráció. Mi tevő legyek? kérdésre

Kedves Levélíró!

Te is érzed, hogy a probléma forrása a szorongásod, és amennyiben azt sikerülne csökkenteni/megszüntetni, akkor megszűnne az ejakulációs zavar is. Természetesen fontos, hogy a párod is élvezze az együttlétet, azonban ennek nem a szeretkezés az egyetlen módja. Talán célravezető lenne, ha egy időre áthelyeztnétek a hansgsúlyt a pettingre, és más módon juttatnád a párodat a csúcsra. Emellett figyelj oda arra, hogy az előjáték kellően hosszú és izgató legyen a barátnődnek. Ahogy csökken a szorongásod és kevesebbet stresszelsz, úgy lesznek egyre sikeresebbek az együttlétek is.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor