Főoldal / Szakertő válaszol / Csak fiúknak / Lehet valami?
  

Lehet valami?

ora 2013-07-18 12:17:51

Üdvözletem!
Én most azért írok, mert nem tudom, hogy lehet-e valamilyen jellegű hatása annak, ha valaki 1 nap akár többször is (2) magához nyúl. Csak azért kérdezem, mert még a suliban az egészségtan órán elejtett valami olyasmi mondatot a tanár, amiből csak azt lehetett leszűrni, hogy a hererák és a maszturbáció között összefüggés van.
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy mitől van az, hogy, míg általános iskolába jártam, addig 6. osztálytól kezdve szinte csak lányok vettek körül, és most, hogy kikerültünk onnan 1 éve, már nem tudok oly jól kijönni velük, mint azelőtt. Van olyan, ki csak akkor keres meg, ha valami baja van. Már nem egyszer próbáltam célozni ara, hogy nem csak akkor kellene engem megtalálni, ha kell valami vagy ha épp a barátnői otthagyják csak úgy, hanem máskor is. Erre rendszerint az a válasza, hogy én sem megyek oda hozzá. Ez igaz is részben, mert, mikor a barátnőivel van, akkor nem megyek oda, mert "nem az én köreimbe tartoznak".
Válaszát várom.
Köszönettel!

Szakértőnk válasza a Lehet valami? kérdésre

Kedves Levélíró!

Nincsen összefüggés a maszturbálás és a hererák között (más negatív hatástól sem kell tartanod).

Szerintem a barátsághoz az kell, hogy minkét fél egyformán akarja, és tegyen érte. Ha úgy érzed, akadozik a dolog, akkor meg lehet próbálni közös programokkal stb. szorosabbra fűzni a kapcsolatot. Ha nem megy, vagy a barátod/nőd nem akarja, akkor talán nem érdemes erőltetni.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések