Probléma óvszerrel

2013.01.28.
Szia múltkor válaszoltál egy kérdésemre és igazad volt semmi gond nem lett!Köszönöm mégegyszer.Lenne most azonban két új kérdésem az első az hogy mi a gond,merev állapotban felhelyezem az óvszert fitymát hátrahúzom (péniszem 19cm) legörgetem az óvszert minden jó ,de szeretkezés során talán a fitymám miatt az óvszer eleje lecsúszkál,nem a vége,az végig ott van ameddig az elején legörgettem , de a legvégét mindig visszakell húznom mert2-3 cm-re lecsúszik.A másik pedig az lenne hogy új Durex elite óvszert használtunk barátnőmmel tetszett is igazán gyorsan csináltam neki mondta közben kétszer h kicsit fáj és az aktus után 20 perccel arra lettünk figyelmesek hogy a puncija rendesen be volt dagadva kívül belül,másnapra elmúlt bevett egy szem allergiagyógyszert is mert arra gyanakodtunk.Szerinted mi lehetett?

Szakértőnk válasza a Probléma óvszerrel kérdésre

Kedves Levélíró!

Az első kérdésedre válaszolva: talán próbálkozz úgy, hogy a fitymát nem húzod külön hátra, és akkor nem lép fel ez a kellemetlenség. Ez e jelenség egyébként legfeljebb zavaró, de nem kell miatta terhességtől stb. tartani.

Még egy próbát megér az említett óvszer, de ha ismét jelentkezik a duzzanat, akkor előfordulhat hogy allergiás rekacióról van szó. Ebben az esetben javasolt kerülni ezt a típust.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor