Lehet-e terhes a párom?

2012.12.30.
Párommal voltunk együtt egy bizonyos helyzetben, és kételkedik abban, hogy nem-e terhes.
Leírom pontosan, hogy mi is történt:
Péntek hajnalban(12.28) történt, hogy a párom kielégített. Ami az alsóneműmre ment, ám csak "előváladék-szerű" volt nem az a jellegzetes sperma.
Ez után én hozzányúltam a nemi szervemhez, hogy megigazítsam.
A páromon volt két nadrág, rajtam pedig ez az alsónemű, és összedörgölőztünk (kb 20 másodpercig) és a párom mondta, hogy lehet, hogy félrecsúszott egy kicsit a nadrágja, amit én egyáltalán nem tapasztaltam.
A másik kezemmel, amihez nem értem hozzá a nemi szervemhez őt kezdtem el kényeztetni, majd orálisan is. Az orális közben az addigra már egy órája megszáradt kezemmel húztam széjjelebb a nagy ajkait, ám bele nem hatoltam azzal a kezemmel!
Mai napon(12.29.) párom beszámolt pár terhességi jelhez igencsak hasonló tünetről. Mégpedig: Gyakori vizelés (erre mondta azt, hogy lehet hogy valami fertőzést kapott), hányinger (ezt próbálja az idegességnek vélni, ami a helyzetünk kapcsán alakult ki), hüvelye fáj(égető, szúró fájdalom), viszket.
Mielőbbi válaszukat köszönöm előre is!

Szakértőnk válasza a Lehet-e terhes a párom? kérdésre

Kedves Levélíró!

A leírt szituáció semmiképp sem vezethet terhességhez. (Egyébként a terhesség jelei az együttlét után kb. két héttel jelentkeznek, egy nappal nem.) A panaszok hátterében inkább fertőzés áll, javaslom vény nélkül kapható hüvelygomba elleni szer használatát (patikában tudnak segíteni). Amennyiben ez nem oldja meg a problémát, nőgyógyászati vizsgálat javasolt.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor