milyen betegségem lehet?

2012.12.10.
kedves doktor, vagy doktornő! sajnos ugymond maszturbálás függő lettem mert már kb 5 éve maszturbálok és ennek meg is lett a következménye. valoszinüleg valamilyen nemibetegségem van mivel a nemi szervemen a himvesszőn apro fájdalmatlan pontok alakultak ki. mostmár ezek ninscenek hanem már inkább vörösses a bőr szine. ezenkívül a hugycsőben érzek valamikor fájo szuró érzést. ezek a tünetek már olyan 3 éve megvannak. orvoshoz még nem mentem. a tünetek maszturbálástol függően hol felerősödnek, hol enyhülnek. azt hozzáteszem hogy 20 éves vagyok és még szüz tehát valamilyen gommbás megbetegedésre vagy virusos fertőzésre gyanakszok. ezenkivül a sok maszturbálás miatt már egy perc alatt jelentkezik az orgazmusom. ezt abból gondolom hogy amikor elkeztem akkor nagyon sokkáig birtam, utána viszont fokozatosan hamarabb és hamarabb kielégültem. most viszont nagyon egy-kettő kielégülök! kérem segitsenek!!!! ez a betegség nem szövődhet krónikussá?? és mostmár életem végéig egy perc alatt kielégülök?? hogy fogom igy a barátnőmet kielégiteni??? a válasz köszönöm előre is!!!!!!!

Szakértőnk válasza a milyen betegségem lehet? kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem gondolom, hogy komolyabb betegség vagy rendellenesség áll a háttérben. Abban pedig teljesen biztos lehetsz, hogy a pontoknak semmi köze a maszturbáláshoz (ezek inkább faggyúmirigyek lehetnek). A húgycsőfájdalom szintén független az ökielégítéstől.

Sajnos a korai magömlésnek viszont van köze hozzá. Ezt a problémát csak te tudod megoldani, de ehhez kellő türelemre van szükség. A megoldás az, hogy ökielégítés során figyelj a tested jelzéseire. Amint érzed az orgazmus közeledtét, hagyd abba az ingerlést egy időre, amíg csökken az izgalmi állapotod. Kezdetben több ilyen szünet beiktatására is szükség lesz, de idővel egyre hosszabb idő fog eltelni a magömlés előtt. Arra törekedj, hogy az akítv ingerlés szakasza legalább 5-10 perc legyen.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor