Első szexnél meg eleinte nem gond ha béna a fiú?

2012.08.13.
Meg mire érdemes figyelnem?
Egyidősek vagyunk barátnőmmel én még szűz vagyok,barátnőm pár éve nem,kézzel,szájjal már csináltuk egymásnak de idejét érezzük az aktusnak is amit ebben a hónapban a balatoni nyaralásunkra tervezünk egy nyaralóba,természetesen tudja hogy még szűz vagyok,első estén szeretnénk majd egy buli után romantikusan,mécsesekkel meg hasonlók,viszont kicsit izgulok hogy minden rendben menjen
1.A nagyobb méret gond lehet egy ilyen alkatú lánynak mint ő?(kb 18-19 cm hosszba+5 cm széltébe)
Úgy értem ha óvatos vagyok nem fog neki fájni?
2.Korai magömlés nem gáz eleinte?
3.Nem szed bnőm fog.gátlót nem is szeretne így gumi az alap de pl normál méretű durex az jó lesz a méretemre illetve a lányokat zavarja ha megkérik hogy ő húzza fel a fiúnak a gumit?
4.Ő teljesen sima lent ezért nem tudom hogy én is borotváljam le teljesen vagy elég ha csak rövidebb esetleg fazonírozott vagyok?
5.Melyik pózban alkalmas először?
Barátnőmről kép:
http://kepfeltoltes.hu/120813/226257_4168409924471_203133968..
21/F

Szakértőnk válasza a Első szexnél meg eleinte nem gond ha béna a fiú? kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem hiszem, hogy lehetne általános érvényű tippeket adni, ami mindenkire, minden helyzetben igaz. Legyél természetes, és mivel (a leveledből úgy tűnik) szeretitek egymást, várhatóan minden a legjobban fog alakulni , hiszen a lényeg ez.

1. Nem gond, a lényeg hogy gyengéd legyél. Mivel ő már kissé tapasztaltabb, az átlagnál nagyobb méreted nem fog gondot jelenteni.

2. Ez nem gond, még tapasztaltabb fiúknál is előfordul egy kapcsolat elején. Ez rendeződni fog, ha türelmesek vagytok.

3. Jó lesz a méretedre az említett típusú óvszer. A lányokat nem zavarja az ilyen kérés, sőt, még szexi is lehet. Azért érdemes előtte kipróbálnod, hogy hogyan is kell felhelyezni az óvszert, milyen érzés stb.

4. Ez teljesen a ti ízléseteken múlik. Elsőre talán elég, ha a zavaró szálaka megigazítod ill. rövidebbre vágod a szőrzetet.

5. Bármilyen, ami nektek tetszik, szexinek, bensőségesnek találjátok.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor