Here

ora 2012-05-14 17:54:28
Tisztelt Szakértő!
Lassan 20 éves fiú vagyok. A kérdésem az lenne, hogy mit jelent vagy jelez a következő. A heréim úgymond "felcsúszásáról" már feltettem régebben a kérdést, semmi problémát nem jelent, azt a választ kaptam. Természetes. Most azt szeretném még megkérdezni, mint jelent az, ha a herém jobb oldala, vagy jobb herém, felső részé, tehát hasam felé lévő részén, van egy kb 1 cm-es buborék szerű rész. Tehát mintha levegő lenne benne. Ott nagyobb. Nem fáj. Nem kemény. Semmi ilyesmi. Ha összenyomom, mintha egy lufi lenne. Alul a méretek megegyeznek. Egyforma nagy a két oldal, legalábbis szemre. Ez viszont jobb fent ott van. Bal oldalt nincs. Ennek mi lehet az oka? Jelent e valamit? Kell e vele valahová fordulni?
Néha, tehát félévente egyszer kétszer érzek a jobb oldalról ilyen nagyon enyhe fájdalmat. De lehet már csak bebeszélem magamnak.
Teendő? Tanács? Ötlet? Magyarázat?
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettem:
A.

Szakértőnk válasza a Here kérdésre

Kedves Levélíró!

A buborékszerű kis képlet valószínűeg egy ciszta (folyadékkal telt kis tömlő), ezt azonban csak szakorvos tudja egyértelműen megállapítani. Ha valóban erről van szó, az kezelést valószínűleg nem igényel.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések