Főoldal / Szakertő válaszol / Csak fiúknak / Fájdalmas pont a péniszen
  

Fájdalmas pont a péniszen

ora 2012-05-09 16:30:06

Tisztelt szakértő!
17 éves fiú vagyok, néhány hete estem át varicokele műtéten. A műtét sebe a bal here felett szépen gyógyul, néha még fájdalmak előfordulnak, de ez úgy tudom, normális.
Ami viszont zavar, és nem tudom, összefüggésben áll-e a műtéttel: önkielégítés során vettem észre, hogy a péniszem bal oldalát fogva fájdalmat érzek, ami elég kellemetlenné teszi magát az önkielégítést is. Önkielégítést a műtét után sokáig nem végeztem, a napokban kezdtem el, és akkor lettem figyelmes erre (így talán lehet azt mondani, hogy a műtét óra áll fent a probléma). Nyugalmi állapotban (pl. mosakodáskor) is éreztem egy kis kellemetlenséget, de akkor nem volt annyira fájdalmas, mint önkielégítés közben. Próbáltam kitapogatni, és egy érnyi vastagságú dolgot tapintottam. Arra gondoltam, hogy esetleg a műtét után azon a környéken begyulladhatott néhány ér, és ez okozhatja. Azonban amikor megnéztem jobban, akkor (ha jól láttam), nem érről van szó, mert az ottani erek a bőr mozgatásával odébb mozdultak, de ez a fájdalmas darabka mintha állandó lenne, és kívülről nem látszik elváltozás (legalábbis így hozzá nem értőként). Mitől lehet ez, mi a gond? Összefüggésben állhat a műtéttel? Lehet, hogy mégis egy begyulladt ér, csak mélyebben van? Mivel lehetséges kezelni?
Köszönöm szépen a választ!

Szakértőnk válasza a Fájdalmas pont a péniszen kérdésre

Kedves Levélíró!

Így látatlanban nehéz nyilatkozni, mindenesetre mivel a panasz a műtét után kezdődött, logikus, hogy azzal összefüggésbe hozható dolog lehet. Várhatóan a kellemetlenség idővel (a gyógyulás során) enyhülni fog, ha mégsem, a műtét utáni kontroll alkalmával említsd meg az operációt végző orvosnak. Esetleg fájdalomcsillapító-gyull. csökkentő szedését megpróbálhatod (pl. ibuprofen tartalmú készítmények).

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések