Hímvessző, van hogy kemény van hogy nem ( előjáték - aktus )

2012.05.06.
Tiszteletem. A következő problémával kerültem szembe az elmúlt 3 alkalommal. A probléma elég érdekes, velem még eddig nem fordult elő ilyen, ezért is kérdeznék. Vázolnám a helyzetet.
A párommal szexuális aktusra kerül a sor, amit általában egy 1 órás előjáték előz meg, amely tartalmazza az orális szexet is ( igaz csak az én részemről, vagyis én őt ). A hímvesszőm mereven áll abban a 1 - 1,5 órában, ahogy annak lennie kell. Amikor eljön az az idő, hogy már szinte " sikít " az aktusért, akkor én felveszem az óvszert, vagyis inkább csak venném. Mert itt kezdődik a probléma. A hímvesszőm az aktus előtt, még az óvszer felvétele előtt lelankad, és nem nagyon szeretne megmerevedni. Nagyon szeretem a barátnőmet, és nagyon vonzódok hozzá, nem tudom mi lehet a baj. Nagy nehezen jutok el odáig hogy annyira megmerevedjen hogy te tudjam helyezni a hüvelybe. Itt még mindig nincs vége, mert mióta vele vagyok, nagyon hamar orgazmusra kerül a sor az én részemről. ( Előző barátnőmhöz képest, szűkebb a hüvely. ) Arra gondoltam hogy ez a baj, de nem, mert előtágítottam, és a helyzet akkor is ugyan ez volt. Mi lehet az oka hogy a hímvesszőm pont az aktus előtt veszti el erejét, és mi lehet az oka annak hogy ennyire hamar ( 3-4 perc ) eljutok az orgazmusig?
Egy másik, nagyon zavaró problémával szembesültem még ezeken kívül. Azalatt a 1 -1,5 óra alatt amíg a hímvesszőm mereven áll, kisebb alhasi fájdalmat tapasztalok, nem folyamatosan, hanem csak akkor ha megérintem azt a részt ahol a hímvesszőm csatlakozik a testemhez, és érdekes hogy csak a bal oldalon. Először arra gondoltam hogy biztosan csak a fehérnemű az oka, felcsúszott és talán nyomhatta azt a részt. De kiderült hogy nem. A fájdalom nem éles, inkább tompa, de elég fájdalmas. A fájdalom megszűnik ha már nem vagyok izgalmi állapotban, körülbelül olyan 30-40 perc elteltével.
Előre is köszönöm a segítséget.

Szakértőnk válasza a Hímvessző, van hogy kemény van hogy nem ( előjáték - aktus ) kérdésre

Kedves Levélíró!

Kár hogy nem írtál arról, vajon mióta vagyok együtt a barátnőddel, mennyire firss ez a kapcsolat. Ha "csak" orális együttlét zajlik (vagy maszturbálás során) minden teljesen rendben van? Ekkor végig megfelelő mértékű-e a merevedés, az orgazmus mennyi idő után következik be?

Ha friss kapcsolatról van szó, akkor az magyarázhatja a problémákat. Egy kapcsolat kezdeti szakaszában nyilván különösen nagy megfelelési kényszer munkál az emberben. Ahogy írod is, nagyon szereted a párodat, szeretnél neki minél több örömöt adni (testileg is). Ez oda vezethet, hogy elkezdesz szorongani (lehet hogy nem tudatosan), és amikor a behatolásra kerülne sor, akkor leblokkolsz. Persze ha egy alkalommal sikertelen voltál, akkor az a későbbi aktusokra is rányomhatja a bélyegét, ugyanezen az elven.

Azt javaslom, hogy egy ideig ne próbálkozzatok magával az aktussal. Legyen minden egyéb: orális szex (mindkét részről), közös fürdő, masszázs stb. Így is ki tudod elégíteni a párod (ő is téged). Ha ilyen módon sikereket érsz el, kicsit megnyugszol, és jó eséllyel ez kioltja a mostani problémát.

Együttlét során szükséges lehet, hogy kisebb szüneteket tartsatok (közben folyathatod az ingerlést orálisan vagy manuálisan), amikor úgy érzed, hogy még túl korai lenne a magömlés. Kezdetben több ilyen pihenőre is sort kell esetleg keríteni, aztán idővel (türelem!) ezek száma csökkenni fog, és megnő a magömlésig eltelt idő. Persze fontos a megfelelő előjáték is, de ezzel esetetekben valószínűleg nincsen probléma. Még annyit, hogy a fájdalom oka valószínűleg a hosszas merevdés, ami alatt a szövetek tágulnak, feszülnek. Ez szerintem nem jelent gondot.

Minden jót:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor