lehet terhes?

2011.12.23.
Tisztelt Doktornő! Én a multkor már fordultam önhöz ezzel a kérdéssel idézem:
"Kedves Doktornő! Én egy olyan kérdéssel fordulok önhöz hogy vasárnap eggyüt voltam a barátnőmmel a menstruácio idelye aladt. Ez egy 18.ai nap volt..és 7én jött meg neki..mai nap kezdett neki elálni amit barnás folyadék kisért..két kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban.
1: az aktus után levettem az ovszert azomban nem töröltem le a spermát a himvesszőről..igy a fityma alatt is maradhatott..majd rá egy fél órára a barátnőm elkezdte nekem kiverni és énis hozzáértem a himvesszőmhoz majd pedig megujjaztam.Lehet e igy terhes ugy hogy közbe menstruált és a mai nap folyamán kezdte el érezni a hasában a szurkáló fájdalmat amit ha jól értesülök a peteérésnél lehet érzékelni."
A barátnőm tegnap óta kicsit émelyeg és fáj a hasa és este pedig 1x hányt ez lehet egy egyszerü betegség vagy pedig ezek már lehetnek a terhesség jelei..vagy képtelenség h igy teherbe esett a barátnőm.Mindketten megvagyunk rémülve. Lehetséges h Terhes??
Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a lehet terhes? kérdésre

Kedves Levélíró!

Nagyon minimális esélyt látok arra, hogy a barátnőd teherbe esett. Inkább arra gyanakszom, hogy elkapott valami hányós-hasmenős betegséget, sajnos elég sok beteg jelentkezik a napokban ilyen panaszokkal. Ha késne a vérzése, akkor a biztonság kedvéért csináljon egy tesztet.

Minden jót:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor