Főoldal / Szakertő válaszol / Csak fiúknak / Jó az ha mikor megyünk va...
  

Jó az ha mikor megyünk valahova barátnőmmel akkor van nálunk gumi?Ha nem is egy doboz de 1 vagy 2 általában van nálunk mert szerintem sose lehet tudni mikor kell ez nem baj?

ora 2011-11-13 15:22:30
Igaz hogy ha úgy alakul meglehet oldani kézzel,szájjal is de mi így nyugodtabbak vagyunk ha van nálunk óvszer,elég intenzív a nemi életünk így a heti 3-4 szex az a minimum de gyakran naponta is van így nem éppen olcsó a gumi de inkább minthogy teherbe essen barátnőm.
Úgy tudjuk a spermecid nélküli gumi is ugyanúgy véd nem?Durex,Lifestylis ezekben bízunk meg leginkább így ilyen olcsó gumit nemszoktunk venni viszont így ha 3-4 db-os fajtát veszünk akkor is minimum 2000-2500 hetente így már szóbakerült a fogamzásgátló is csak szerintem még túl fiatal hozzá barátnőm és a szervezetének se tenne jót ennyi idősen még akkor is ha alacsony hormontartalmúak ezek,ön mit gondol erről?
Zsolti 21 Judit 15

Szakértőnk válasza a Jó az ha mikor megyünk valahova barátnőmmel akkor van nálunk gumi?Ha nem is egy doboz de 1 vagy 2 általában van nálunk mert szerintem sose lehet tudni mikor kell ez nem baj? kérdésre

Kedves Levélíró!

A spermiciddel kezelt óvszerek egy plusz védelmet jelentenek arra az esetre, ha pl. kilyukadna a kondom. A hagyományos óvszerek is teljesen megfelelőek, ha odafigyeltek a megfelelő használatra. Érdemes a nagyobb, ismertebb márkák termékeit előnyben részesíteni, ezeknek a minősége garantált. Elvileg 15 évesen is lehetséges fogamzásgátló szedése, egyéni mérlegelés alapján. Természetesen ha megengedhetitek magatoknak, akkor egyelőre előnyösebb az óvszer, mivel nem avatkozik be a barátnőd még alakulóban levő hormonális működésébe.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések