Főoldal / Szakertő válaszol / Csak fiúknak / merevedési zavar...
  

merevedési zavar...

ora 2011-11-06 17:18:33
Jó estét
Nagyon félek. Tizenhét éves srác vagyok a barátnőmmel már kétszer akartunk szexelni de egyik alkalommal sem sikerült fenn tartani a merevedésemet. Mikor előjáték van, és vetkőztetem, még megvan az erekció, amikor viszont már be kellene helyezni a péniszem már régen nincs. Amikor ráébredek, hogy most végre meg fog történni hirtelen lelankadok. Amint oda a dolog spontaneitása a merevedésnek is annyi. A barátnőm első alkalommal jól fogadta, vigasztalt, mellettem volt, most a másodiknál már éreztem, hogy bosszantja, másnap mondta is, hogy úgy érezte nyakon vág, meg az édesanyja mindig kérdi, hogy most megvolt-e a dolog, és elmondta mi történt és, mondta, hogy mind a ketten kinevettek... Eddig úgy gondoltam, csak én vagyok béna, idióta, meg szerencsétlen, de körülnéztem az oldalon és olvastam néhány dolgot a kamaszkori merevedési zavarral kapcsoltban. Azért gondolom, hogy ebben szenvedek, mert mikor pornót nézek, vagy maszturbálok /valljuk be minden ember néz pornót, és maszturbál, vagy legalbbis sokan/ akkor semmi probléma, elejétől végéig megvan a merevedésem. Ön szerint mi lehet a probléma, és hogyan tudnám megoldani magamtól, mert szólni nem akarok anyámnak, se orvosnak, mert nagyon megalázónak találom. Apám szóba se jöhet hat éve nem tartjuk a kapcsolat. Őszintén, és nagyon megalázottan kérem ne nevessen ki, és valami segítséget nyútjson, mert nem tudok másra gondolni...
Már arra is gondoltam, ha harmadszor is ez történik, felkötöm magam...

Szakértőnk válasza a merevedési zavar... kérdésre

Kedves Levélíró!

Teljesen megértem, hogy rossz lelkiállapotban vagy. Önmagában ez a két sikertelen kísérlet még nem indokolná a szégyenérzetet, hiszen ez nem ritka dolog. Az az igazi nagy baj, ahogyan erre az esetre a barátnőd reagált, hiszen ezzel sikerült teljesen a sárba tipornia az önérzetedet.

Mivel még fiatal vagy, és ez lett volna az első együttlétetek, természetes, hogy izgultál. Ez az izgalom sajnos nem előrefelé vitte a folyamatot, hanem éppen hogy gátolta a merevedés fenntartását. Azt javaslom, hogy egyelőre ne erőltessétek a szeretkezést magát. Próbáljátok egymást más módon örömben részesíteni, kielégíteni. Ha többször is megtapasztalod, hogy képes vagy a párodata csúcsra juttani, az oldani fogja ezt a nagy fokú teljesítménykényszert. Az együttlétek legyenek felszabadultak, spontának, a behatolással pedig csak akkor próbálkozzatok, ha te is kifejezetten ezt akarod majd.

Ugyanakkor a barátnőd hozzáállásán mindenképpen változtatni kell. Beszélgessetek erről, és nyugodtan mondd el neki, mennyire rosszul esett, hogy a hátad mögött kibeszélt, kinevetett. Személy szerint úgy gondolom, hogy egy szeretetteljes párkapcsolatban ilyesminek nem szabadna megtörténnie. Persze lehetséges, hogy túl tudtok ezen lépni, de ahhoz tényleg változtatásokra lesz szükség.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések