Főoldal / Szakertő válaszol / Csak fiúknak / Problémák...
  

Problémák...

ora 2011-11-02 20:55:39
Szia!
Lenne egy bosszantó problémám barátnőmmel, ami miatt kicsit idegeskedünk és sokat gondolkodtunk azon, hogy mitől fordulhat elő! Hosszas gondolkodás után barátnőm felvetette a kamaszpanasz.hu-t, hogy itt érdeklődjünk a probléma miatt, remélvén, hogy szakértő is elemezni tudja az esetet.
Akkor kezdeném is. Barátnőmmel félig-meddig éljük a nemi életünket. Ez alatt az ujj használatát értem. Különösen nincs probléma ezzel, hisz rossz kritikát nem kaptam ezzel kapcsolatban tőle. Azonban a bugyiján együttlét után mindig egy picit véres és nem tudjuk, hogy vajon mitől lehet. Sok elképzelésünk van az esettel kapcsolatban, többek közt az, hogy túl durván csinálom. Más elképzelésünk még a menstruációval járó vérzést céloztuk meg - a történtek előtt egy nappal még betétet használt. A vérzés nem minden esetben fordult elő, de nem is az első eset, úgyhogy ezért aggódunk igazán!
Kérem, ha tudsz, akkor küldj mielőbb választ, hogy megtudhatjuk a probléma forrását és hogy hogyan lehetne azt kiküszöbölni. Nagyon aggódom a barátnőm egészségéért és nem szeretném, ha valami baja esne! Megértésed köszönöm és egyben a mielőbbi választ is!

Szakértőnk válasza a Problémák... kérdésre

Kedves Levélíró!

Feltételezem, hogy még nem történt meg az első együttlét, tehát a barátnőd még szűz. Tehát megeshet, hogy valóban nem vagy eléggé gyengéd, és ebben az esetben 1. a szűzhártya sérüléséből, 2. a hüvelyben létrejövő hámsérülésekből származik a vérzés. Ennek kiküszöbülésére az lenne a fontos, hogy legyél nagyon óvatos, mindig csak annyit és úgy csinálj, ahogy a barátnődnek megfelel. Esetleg egy kis síkosító is segíthet a helyzeten. Ha nem változik a helyzet és időnként jelentkezik a vérezgetés, akkor nem ártana nőgyógyászhoz fordulni, a vérzés forrásának azonosítására. Aggódni egyelőre azért nem kell.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések