Főoldal / Szakertő válaszol / Betegségek és fertőzések / Nagyon fontos lenne!! :(
  

Nagyon fontos lenne!! :(

ora 2011-07-10 21:44:11
Tisztlet szakértő!
Klion-D100 hüvelytablettát használok, a nőgyógyász felírt mellé Pimafucort kenőcsöt, és Mycosyst 150 kapszulát.(1 db) Ezek közül késhet valamelyiktől a menstruáció? Július 7-re kellett volna megjönnie, és még mindig semmi(július 10), pedig érzem, hogy fáj alul a hasam görcsszerűen, mint amikor meg akar jönni.
Ez mellékes dolog lesz, csak leírom az előzményt: A barátommal együtt voltam, nem védekeztünk, de kivette, mielőtt elment, kb. két hete. Elmentem nőgyógyászhoz, mert erős barna színű folyásom volt. A fenti gyógyszereket írta fel a gyulladásra. Csinált hüvelyi ultrahangot is, és az ugye kimutatta volna, hogy ha terhes lennék? Az orvos is mondta volna, ugye? Azt hallottam, hogy a terhesség első 3 hetében csak a hüvelyi ultrahang mutatja ki a terhességet. Vagy van okom félni a terhességtől? Remélem csak a nagy hatású gyógyszerektől késik a menstruációm! Aggódom nagyon!! Mielőbbi válaszát köszönöm!!

Szakértőnk válasza a Nagyon fontos lenne!! :( kérdésre

Kedves Levélíró!

A gyógyszerektől nem késik a menstruáció, és a hüvelyi ultrahang is csak nagyjából akkortól mutatja ki a terhességet, amikor már az esedékes menstruáció késik. Tehát javaslom, hogy csinálj terhességi tesztet, mivel a terhesség nem kizárt. A megszakításos módszer egyáltalán nem biztonságos, a továbbiakban javaslom, hogy védekezzetek.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések