:(:(:(:(:(:((fontoska

2010.07.30.
Szeretnem a segitseget kerni,hogy adjon tanacsot,mert az anyukam beteg:((nemtudom ,hogy mi a baja de megkerdeztem ,hogy milye faj es ezt monta:a hasa alat jobb oldal van neki egy gocs es az faj neki na meg a gerince es roszul erzi magat es faj a feje is....:(de ez nem mindig van cs neha! Szeretnem ha segitene valami tancsal,mert az jo lenne. Mikor anyukam monta h hol faj neki en onre gondoltam ,hogy megkerdem remelem nembaj ,remelem tud valamit tanacsolni:(ja es amugy halasak vagyunk vagyis en az vagyok,hogy segit nekunk hisz lattam,hogy sok fiatalnak van sok problemaja es ha on nem lenne nemis tudom mi lenne velunk:)remelem a tobbiek is igy gondoljak:P de enis fiatal vagyok meg csak 15 eves:Dkoszonom elore is:*:D

Szakértőnk válasza a :(:(:(:(:(:((fontoska kérdésre

Kedves Levélíró!

Nagyon kedves tőled, hogy ennyire aggódsz az anyukád miatt. Valószínűleg csak alkalmi rosszullétről van szó, de ha ezek a panaszok többször is előfordulnak, akkor nem ártana orvosi vizsgálat. A jobb alhasi fájdalom lehet belgyógyászati vagy nőgyógyászati eredetű is. Hogy a megfelelő irányban induljon el a kivizsgálás, a háziorvosnak kellene megmutatnia magát. Ő javaslatot tesz majd, hogy merre tovább. A gerincpanaszok is lehetnek kopásos eredetűek is, de akár izom eredetűek is. Ezt a panaszt úgyszintén meg kellene említenie a háziorvosnak.

Ne aggódjatok azért nagyon, mert remélhetőleg semmilyen komolyabb betegség nem áll fenn. De azért utána járni szükséges, hiszen csak az a betegség kezelhető, amiről tudunk.

Köszönöm a dícsérő szavakat, nagyon jólestek!

Minden jót!

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor