Főoldal / Szakertő válaszol / Betegségek és fertőzések / Komoly a probléma? Elmenj...
  

Komoly a probléma? Elmenjek orvoshoz?

ora 2016-07-25 21:09:57

Kedves Doktornő(k)! 5 éve kézilabdázom. Két éve nagyon csúnyán kiment a bokám, de utána hamar visszamentem edzeni, mikor már nem fájt. Azóta sokszor félrelépek, ha futok (főleg kanyaroknál, kitámasztásnál, fordulásnál) a bokám belső fele a csont mellett a sarkam felé elkezd szúrni. Ha tovább csinálom akkor egyre jobban fáj, a végén már sajog és abba kell hagynom a futást. Nem vagyok nádszálkvékony de túlsúlyos sem, nem hiszem, hogy a súlyommal lenne gond, fogytam 6 kilót, de ugyanúgy fájt. De kívülről nem látszik semmi, nem dagad be, nem lilult be csak mikor először, 2 éve kiment.Ez a problémám első része.
A második az, hogy anyukám azt szeretné ha elmennék vele orvoshoz, de mivel kívülről nem látszik félek az orvos azt mondaná nincs vele semmi baj, csak beképzelem (ami számomra lehetetlennek tűnik), és ha az orvos ezt mondja itthin azt fogom hallgatni sokáig, hogy nem is volt semmi bajom, csak nem akartam futni. Nem voltam elég erős, higy kibírjam. Ezt nem szeretném. Mit tegyek? Tudna mindkét esetben tanácsot adni?
Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Komoly a probléma? Elmenjek orvoshoz? kérdésre

Kedves Kérdező! Persze hogy el kell menni, megvizsgálja, kérhet röntgent, oltrahangot, akár mr-t, amit jónak lát, azzal látszik az ízület!

Dr. Ujj Zsófia - belgyógyász, hematológus Dr. Ujj Zsófia - belgyógyász, hematológus

- hirdetés -