nem tudom mi lehet a gond...

2016.03.08.
Jó napot kívánok!
2 napja lefeküdtem egy fiúval, ez volt életem első ilyen kalandja. Nagyon óvatosak voltunk és vigyázott rám. Végig figyelte a reakcióimat és lassan hatolt belém. Amikor kimentem utána a mosdóba , nem véreztem. Csak egy kicsit kellemetlen érzés volt és fájt ott lent.
Rá következő napon , kellemetlenül éreztem magam. Fájt a hasam , szédelegtem és hőemelkedésem volt. Jelenleg is megvannak ezek a panaszok.
Először azt hittem hogy lelkileg viselt meg a dolog és azért vannak ezek a tünetek, vagy mert megbánom vagy ilyesmi. De nem így lett, nem bántam meg vele semmit, ám még is aggasztanak ezek a panaszok.
És meg vagyok ijedve mert nem tudom hogy az első közösülés után ezek a tünetek normálisak e.
Legyenek szívesek nekem segíteni, mit tegyek ? Mit kell érezni az első sex után ? Belsőleg ?

Szakértőnk válasza a nem tudom mi lehet a gond... kérdésre

Kedves Levélíró! Semmit nem kell érezni első együttlét után. Nincsen semmilyen következménye a szervezetre nézve az eltelt 10-15 percet követően. Úgy gondolom mind a szédelgés, hasfájás, hőemelkedés lehet pszichés hatás, a tapasztalatlanság vagy aggódás következménye. Ha a tünetek mellé hüvelyi panaszként folyás vagy viszketés társulna, akkor esetleg fertőzés vagy felfázás. Ekkor nőgyógászati vizsgálat javasolt.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor