Főoldal / Szakertő válaszol / Betegségek és fertőzések / Előző levélre válasz
  

Előző levélre válasz

ora 2014-08-28 17:54:58
Sziasztok !
Azóta eltelt már 3 hét és továbbra is semmi bajom ,semmilyen dolog amit írtatok nem jelentkezett. Valószinűleg kutya bajom ,mert egyik ismerősöm akivel hasonló történt és elmeséltem neki és mondta nyugodjak meg ,mert Ő még ennyire se védekezett akkor és azóta sincs semmi baja.(lány az illető). A lánynak sincs semmi baja ,mivel azóta se hívott ,keresett.Elmeséltem Keresztanyumnak,aki orvos és mondta HA bármilyen panaszom van szóljak és lekoppogom azóta sincs bajom és érzésem szerint nem is lesz csak túlságosan megijedős vagyok ami szorongással kapcsolatos.Elmeséltem idősebb lány barátomnak ,aki régebb óta él szexuális életet mondta kérdezem meg házi orvosom vagy pontosabban kérjek tesztet ami ingyenes ,de Ő is azt mondta ahogy Ő gondolja és érzi nincs nekem semmi bajom csak nyugodjak meg .A lánytól egyébként amit nem mondtam megkérdeztem történtek másnapján ,hogy "Úgye nem vagy nemi beteg ? " amire úgy válaszolt ,hogy " Nem vagyok nemi beteg (Mégis mit gondolsz rólam) max terhes ,mert nem húztál gumit. " ezt 3 hete kérdeztem és válaszolta . Szerintem ebből a válaszból lejön ,hogy nincs semmi bajom max neki van ,de mivel azóta nem keresett ,mint ahogy említettem így neki sincs baja. Ha igazam van teljesen megnyugodhatok és megígérem innentől kezdve használni fogok mindig óvszert.A házi orvosom nem mondott semmi rosszat elküldött a helyi SZTK-ba ,hogy ott a bőrgyógyászat és nemibeteggondozóban kérdezem meg ,ahová rögtön elmentem ,de másfélóra - két óra várakozás után nem kerültem be még kérdésre haza mentem és az a lány ismerősöm akivel hasonló történt és mondta nyugodjak meg nem lesz bajom ,akkor érdemes elmenni oda SZTKba ,hogy ha panaszom lenne ,de hála Isten-nek nincs és érzésem szerint csak túlságosan megijedtem ,de betartom ígéretemet és mindig védekezni fogok ! Az interneten egy orvosi oldalon azt olvastam ,hogy nem mindenek van egyből tünete van amelyik 1-2 hétig lappang és nos 3 hét is eltelt és ez idő alatt rendszeresen vizsgáltam nemi szervemet és semmi szemölcs ,fekély vagy bármilyen kiütés nincs rajta és vízelésnél nem csíp és nem is fáj ,valamint indokolatlanul nem fojik semmi se húgycsőből.Vagyis ijedtségen kívül semmi panasz,baj,tünet nincs.Úgy jó tanulság volt arra ,hogy megtanuljam mindig kell védekezni és örüljek ,hogy ijedtséggel megúsztam.Azzal lány akivel történt nem arról híres ,hogy mindenkivel összefeküdjön ,említette is ,hogy előttem egy partnere volt és kettőt orálisan elégített ki, ezt még ahhoz mondanám ,amit feljebb említettem ,hogy megkérdeztem tőle ,hogy " Ugye nincs semmilyen nemi betegséged? "
Elnézést kérek ,hogy akkor ezeket az információkat nem mondtam el az esetről ,mert tudom ,hogy teljes történet nélkül félre lehet diagnosztizálni egy esetet ,ami valóságban is előfordul sajnos és nagy galibát okoz.
Mindösszesen annyi kérdésre kérnék választ teljesen jól mondtam fent mindent és igazam van vagyis alátámasztást kérek.( ez sajnos a még meglévő apró önbizalom hiányomból fakad ,mert nem vagyok buta csak nem bízok annyira magamban )
Előre is köszönöm a választ és várom is minél hamarabb.

Szakértőnk válasza a Előző levélre válasz kérdésre

Kedves Levélíró!

Úgy gondolom, hogy megfelelő megoldás lehet, hogy odafigyelsz az esetleges jelekre (ezek, ahogyan írtad, szerencsére nem jelentkeztek eddig). Ha így teljesen megnyugszol, akkor további teendő nincs is (kivéve persze, hogy ezután odafigyelsz az óvszerre). Amennyiben nyugtalan lennél, akkor nyugodtan menj vissza a bőr-és nemibeteg gondozóba (beutaló nem kell), itt el tudnak küldeni laborvizsgálatra (vérvételre), így azok a (minimális eséllyel előforduló) betegségek is kiszűrhetők, amiknek nincsenek feltétlenül markáns tüneteik.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések