eleg idegesito mi lehet ez valaszoljon kerem

2014.08.14.
nos mijen problemam van,2 honappal ez elott voltam noorvoshoz a szagos fojasom miatt azutan fel irtak vaginalis gyertyat meg orvossagokat. nem ment at.1 honappal ez elott megint voltam az analiz aszt mondtak jo de a noorvos latta hogy nem megsem irt fel semmit.19 en volt egy aktusom ketszer egymas utan 5-10 perc volt kozotte eloszor ereztem valami forro ego erzest aszt hittem sperma bemehetett mert nem vedekeztunk.ez utan 2-an kelett volna h megjojjon de 1 hettel hamarabb jott meg.elosszor pecseteltem barna veres fojas vagy 2 napig aztan megjott rendes 7 napig volt ugy ahogy eddig.felek hogy terhes lehetek igyis???
most ma voltam megint noorvoshoz mondtam a menzeszt hogy pecseteltem de aztan megjott nem mondott semmit.na es a feher fojassal kapcsolatban eros savanykas szaga es sargas turos lett es allando.de ki irt orvossagokat lehet o segit.am gyulladasom van.eros.ettol lehetek terhes vagy lehet ettol a menzeszem is nehezen jott meg mert aszt is mondta az orvos hogy a mehszaj is ossze van huzodva.???!!

Szakértőnk válasza a eleg idegesito mi lehet ez valaszoljon kerem kérdésre

Kedves Levélíró!

A fennálló panasz (kellemetlen folyás) mellett is lehetséges a teherbe esés, de a leírtak alapán nem kell ettől tartani. Célszerű volna a gyógyszeres kezelést kiterjeszteni a szexuális partnerre is, és a tünetek teljes megszűnéséig minden együttlét alkalmával óvszert használni.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor