Főoldal / Szakertő válaszol / Betegségek és fertőzések / Gomba vagy méhnyakrák
  

Gomba vagy méhnyakrák

ora 2014-07-25 01:34:39
Kedves Doktor/Doktornő!
Olyam problémám lenne, hogy tavaly nyáron előjött égő viszkető érzés ott lent, valamint sárgászöldes ragadós folyás, ami néha kellemetlen szaggal társult. Nem mentem orvoshoz, mert mire visszaértem az országba elmúlt. Legközelebb télen jött elő, de akkor vetem Canesten krémet és hüvelytablettát, amivel elmúlt, de orvos szintén nem látott. Most megint előjött, de külföldön tartózkodom és csak ősszel megyek haza. Vettem megint Canesten krémet és tablettát. Használtam az internet jó kis keresőjét, ahol meglepő dologba futottam bele az egyik a Clamydia tünete és a méhnyakrák. Remélem, hogy csak egy szimpla gombás fertőzésről van szó, ami még két hónapig nem csinál túl nagy kárt, amíg lát magyar orvos.
25 éves vagyok, tavaly nyáron volt utoljára nemi aktusom, az is gumiban, előtte is gumival történt, így az utóbbi 2 évben semmiféle szexuális úton nem tudtam semmit elkapni.
Hálás lennék nagyon a válasszal kapcsolatban, hogy csak egy kicsit megnyugodhassak.
Köszönöm!

Szakértőnk válasza a Gomba vagy méhnyakrák kérdésre

Kedves Levélíró!

A méhnyakrák a tünetek alapján nem kerül képbe, szerintem.. Emiatt ne aggódj. A háttérben viszont gyakorlatilag biztos hogy fertőzés áll. Hogy ezt milyen kórokozó okozza, annak utána kell járni, ha szükséges, kenetvizsgálatot végezni.

Szerintem annak sincsen akadálya, hogy ezt a vizsgálatot külföldön végeztesd el (ha rendben van a biztosításod).

Üdvözlettel:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések