Mi lehet a bajom?

2014.07.23.
Tiszelt Doktor Úr/ Doktornő!
2013 decemberében betömték az egyik fogamat, mert kiesett belőle a tömés. Miután betömte az orvos, másnapra szörnyen fájt és ami a legrosszabb, a nyakam lüktetett, de úgy voltam vele, hogy elmúlik. 2-3 nap múlva el is múlt, de ez után jött a pokol, iszonyatos szívdobogás érzetem lett, ha fekszek, ha hirtelen felállok, vagy csinálok valamit, plusz a hasam is lüktet. Elmentem megint a fogorgoshoz, hogy ugyan, csináljon vele valamit, de ő szó szerint elzavart, hogy semmi bajom nincsen, 4x voltam nála. Mostanra sikerült találnom egy korrekt fogorvost, aki gyökérkezelte a fogat, ám a panaszok mostanra sem múltak el. Voltam már mindenféle kivizsgáláson is, ultrahangon is és állítólag egészséges vagyok, de a fejem is fáj, de iszonyatosan néha, pedig eddig soha nem fájt és soha nem volt semmi panaszom. Megbántam, hogy elmentem ahhoz a fogorvoshoz. Esetleg egy húzás megoldaná a problémát, mert már lassan élni nincs így kedvem és ilyen állapotban kellett odafigyelnem iskolában is. Olvastam olyat is, hogy rosszul beadott injekció következménye lehet valamilyen állkapocs probléma is. Nem tudok már mit kitalálni, tényleg nehéz nekem, egyszerűen senki nincsen, aki támogatna a meggyógyulásomban, néha aludni sem tudok ezek a panaszok miatt.
Ha tud valamilyen gyógyírt, azt nagyon megköszönném, mert így létezni sincsen kedvem. :(
Üdvözlettel,
V. Dávid

Szakértőnk válasza a Mi lehet a bajom? kérdésre

Kedves Levélíró!

Mi volt az a "mindenféle kivizsgálás"? Pontosan milyen orvosnál jártál? A panaszaid kezdete bár egybeesik a fogászati kezeléssel, nem biztos, hogy valóban van összefüggés.

Én úgy gondolom, hogy tényleg szükséges lenne egy (belgyógyászati) kivizsgálás, és célszerű volna, ha ezt a háziorvos tartaná kézben. A panaszokat komolyan kell venni! Úgy gondolom a kezelés kulcsa az, hogy megtudjuk, vajon mi okozza a tüneteidet.

Minden jót:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor