Főoldal / Szakertő válaszol / Betegségek és fertőzések / tükrözéses lány - nagy fá...
  

tükrözéses lány - nagy fájdalmak!

ora 2013-12-27 10:15:16
doktornő! a vastagbéltükrözéses lány vagyok!
tegnap szédülni kezdtem, elsötétült minden, hányingerem lett. anyáék leültettek, spricceltek rám vizet, legyeztek. éreztem, hogy a gyomrom kezd fájni, a beleim hangosan morajlottak. szaladtam a vécére. hasmenésem volt persze, de közben elviselhetetlenül fájt a gyomrom és a beleim. a gyomrom begörcsölt, mintha egy kicsi kődarabbá zsugorodott volna, szúrt nagyon. hát én sajnos bőgtem ezalatt, mert elviselhetetlennek tűnt a fájdalom. erős szúrásokat éreztem, de annyira, hogy féltem, leesek a vécéről is. alig bírtam megtartani magam, remegett a lábam is. csendben sírtam, hogy anya meg ne ijedjen, mert vidéken voltunk, karácsony harmadik napja, nem akartam vidékre kocsikázni a kórházba és elrontani a családi ünnepet. persze anya is aggódni kezdett meg nagybátyám is, mert állítólag szörnyen falfehér lettem, minden vér kiment a fejemből, és fél óráig ültem a vécén.
szólnom kéne a dokimnak? csak az a baj, két ünnep között van, én nem akarom zavarni. de ez most nagyon durva volt, ennyire ez sose szokott fájni. félek hogy megint be fogok így görcsölni. mit tegyek?
köszönöm az előző levelét is, nagyon jólesett és megnyugtatott. kár hogy a tükrözést nem lehet előrébb hozni, mert az csak majd valamikor februárban lesz.
minden jót és kellemes ünnepeket, boldog újévet!

Szakértőnk válasza a tükrözéses lány - nagy fájdalmak! kérdésre

Kedves Levélíró!

A panaszok teljesen megszűntek a fél órás periódus után? Nem ismétlődött a gyomortáji panasz? Nem ettél esetleg olyasmit, ami kiválthatta ezt a hasmenést? Nem volt véres a széklet?

Ha azóta lényegében rendben vagy, akkor nem szükséges most orvoshoz menned. Elhiszem hogy jobb lenne túl lenni a tükrözésen, a várakozás hosszú és gondolom, nehezen viseled. Addig is próbálj vigyázni magadra és arra, hogy az étkezésed kiegyensúlyozott legyen.

Minden jót, jó egészséget az új évben!

 Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések