Életkedv 0

ora 2013-07-03 23:13:31
Kedves Doktornő!
Bőr problémám van, amivel már voltam bőrgyógyásznál is csak rengeteg pénzt elkért +még ki kellett váltani amit felírt és vissza kellett volna menni hozzá többször is, csak ezt nem engedhetjük meg magunknak így gyógynövényeket használok rá,bár egy kicsit lassabb folyamat......
A lényeg az hogy mondhatni súlyos akne van a karomon és a hátamon, ezért nem vehetek fel olyan ruhákat mint pl. bikini, top,stb.... és már vagy 3-4 éve nem voltam strandon meg hasonló helyeken a barátaimtól meg folyton azt hallom hogy voltunk a strandon és tök jó volt, meg ilyenek, én meg már évek óta itthon töltöm a nyári szünet 3/4-ét és el szomorÍt hogy mindenki jól mulat csak én nem, főként a kiütések miatt és az anyagi helyzet miatt is.... de ha elmondom nekik mi a helyzet akkor csak meg sajnálnak amit meg nem akarok. Már a barátaimmal se nagyon tartom személyesen a kapcsolatot főleg szünidőben max. chaten.
Igazából konkrét kérdésem az nincsen, csak tanácsot szeretnék

Szakértőnk válasza a Életkedv 0 kérdésre

 Kedves Levélíró!

Nem feltétlenül kell bőrgyógyászati magánrendelésre menned. A szakrendelésen ingyen ellátnak. Igaz hogy  hosszadalmas az előjegyzés, de ugyanúgy tudnak segíteni a problémádon!

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések