Mit kellene tennem?

ora 2013-06-08 22:43:52

Nem igazán tudom, hogyan fogalmazzam meg a problémám. 21 éves lány vagyok, bár elég hagulatember voltam mindig, az utóbbi fél évben valami megváltozott. Néha az egekben vagyok, jó kedvem van, vicceket mesélek, máskor meg teljesen magam alatt vagyok. Nem túlzás, én szoktam lenni a társaság bohóca, néha olyan érzésem is van, mintha két ember lenne bennem. Az utóbbi időben szinte állandóan fáj a fejem,a hátam, a nyakam, a vállaim, nagyon sokszor rosszul érzem magam, főleg sok ember között pl. tömegközlekedésen. Izzadok, szédülök, hányingerem van, pedig mindig szerettem utazni, ismerkedni, mindig is emberek között éreztem jól magam. Nem érdekel semmi, leginkább hercegnős Walt Disney meséken élem ki magam... Sokszor van alhasi görcsöm, van hogy késik, és volt olyan is, hogy kimaradt a menstruációm. Voltam orvosnál, sem erre, sem a rosszulléteimre nem találtak magyarázatot. Sosem voltam ájulós, de az elmúlt hónapban kétszer is fel kellett szedni a földről. Ja, és állandóan remegnek a kezeim. Hmm. Azt hiszem elsőre így ennyi. Ja, persze nem vagyok terhes :)
Viszont nem érdekelnek az emberek. Rosszul vagyok tőlük. Néha a páromtól, a barátaimtól, a családomtól is kiráz a hideg. A páromon kívül senkitől nem bírom elviselni, ha hozzám ér, megölel, stb.
Már előre félek azoktól a részektől, mikor "lenn" vagyok, és tudom, hogy rosszul fogom magam érezni, hogy kábé percenként el tudnám sírni magam, és egy nagy senkinek fogom magam érezni... Kikészülök. Nem tudok enni, lefogytam 8 kilót, alig alszom, és nagyon rövid idő alatt kimerülök.
Aggódnom kellene, vagy csak összegyűltek a dolgok az elmúlt fél évben, és kicsit kimerültem?

Szakértőnk válasza a Mit kellene tennem? kérdésre

 Kedves Levélíró!

Megválaszoltam a kérdesed, többször is elküldted.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések