epilepszia

2013.01.19.
http://www.youtube.com/watch?v=fzYQd5aUz4w
meg néztem ezt a videót. és nem értek vele egyet mert az én öcsém 3 éves és már pici babaként is epilepsziás volt még most is szokott rohamja lenni és a húgom is epilepsziás volt csak már ki nőtte. butaságot mond ez az ember . hogyan mondjam az öcsémnek aki 3 éves hogy oldja meg a konfliktust meg ne féljen a következö rohamtól? annyira butaságot beszél ez az ember! remélem a gyereke epilepsziás lesz majd és majd papol ott majd a konfliktusokkal miközben a gyerek mindig rohamot kap.
öcsém volt hogy eszméletét vesztette. volt hogy nagyon hosszú ideig nem tért magához sokszor volt kór házban is. nagyon mérges lettem! ez nem orvos csak humbuk ember! én utána olvastam ez nem lelki dolog nagyon sok mástól függ.
tudom én miért ilyeneket mondanak az orvosok mer nem tudják hogy kell gyógyítani és jobb azt mondani hogy lelki dolog!!!! szegény matyinak se tudnak sose segíteni. semmit se.
egy lány aki sok epilepsziás rohamot látott már

Szakértőnk válasza a epilepszia kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem néztem végig a linkben szereplő videót, de nekem úgy tűnik, hogy a főcímben szereplő úr nem orvos. Ez nem feltétlen baj, de nem szerencsés, ha erről a tényről elfeledkezel.

Én sem hiszem, hogy az epilepsziát feldolgozatlan konfliktusok váltják ki. Azt viszont tudom, hogy megfelelően beállított kezeléssel (gyógyszerek) a betegek nagy részénél jelentős javulást, sok-sok esetben teljes rohammentességet lehet elérni. Gondolom, Matyi is szed gyógyszert, a kezelőorvosa biztosan arra törekszik, hogy minél kevesebb rosszulléte legyen, és megfelelően fejlődjön. Remélhetőleg ő is hamarosan teljesen tünetmentes lesz. Addig is szeresd nagyon, játssz vele sokat, és támogasd mindenben.

Minden jót kívánok nektek!

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor