Főoldal / Szakertő válaszol / Betegségek és fertőzések / evészavarok meg ilyesmik
  

evészavarok meg ilyesmik

ora 2013-01-03 03:43:39
jó napot. evészavarom van régóta. szeretném tudni h tudjak viszaszokni az evésre? miért nem tudok enni? lefogytam 12 kilót segítene kérem? nagyon fáj a gyomrom aludni sem bírok annyira. szúr és fáj akkor is ha eszem akkor is ha nem. a dokimnak nem mertem elmondani h nem eszem rendesen mert félek h le fog szidni. ezért mindig csak vizsgál a belgyógyász de nem találnak semmit. hogy merjem elmondani h nem eszek?
és a másik kérdésem hogy ha látnak mély vágásokat a karomon akkor mit fog csinálni egy orvos? úgy értem tényleg mély vágásokat ösze van szabdalva nagyon a kezem azt sose merem adni mikor vért adnak. mi lesz ha kiderül? mi lesz velem?
köszönöm szépen szép estét.

Szakértőnk válasza a evészavarok meg ilyesmik kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem számíthatsz korrekt diagnózisra és kezelésre sem, ha nem vagy őszinte a kezelőorvosoddal. Neki lehet privát véleménye arról hogy nem eszel, de semmiképpen sem ez a vélemény irányítja a további kivizsgálást. Korodtól függően gyermek-vagy felnőtt pszichiátriai szakrendelést lenne célszerű felkeresnek az evészavar miatt. A fogyás miatt laborvizsgálat is indokolt lenne, illetve hasi ultrahang, sze. gasztroenterológiai szakvizsgálat.

Nem fog semmit semi csinálni ha meglátja a falcolás nyomait, de rá fog kérdezni, hogy honnan erednek a sérülések. Keress fel minél hamarabb orvost, az evészavarnak sajnos komoly (egészségügyi) szövődményei is lehetnek.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések