Lombik bébi

2012.01.31.
Jó napot! Remélem, nem hangzik nagy butaságnak a kérdésem, de nekem fontos lenne tudni...csak érdeklődöm.
Én már kezdek lemondani arról, hogy megtaláljam a lelki társam, parneterem vagy nevezzük akárminek.
Viszont nagyon szeretnék majd babát valamikor. Elnézést, ha hülyeséget kérdezek, de van arra lehetőség, hogy szűz nőket lombik bébi programmal teherbe ejtsenek? Vagy ki is nevetnének az orvosok? És elküldenének melegebb éghajlatra?
(Mondjuk nem tudom, feltétel-e az, hogy egy teljes családban nőjön fel a gyerek? Mert az adoptálásnál ezt figyelembe veszik, egyedülálló nő nemigen fogadhat örökbe gyereket, erről olvastam, de lombik bébi programnál is így van?)
Én tényleg nagyon szeretnék majd babát, el sem tudnám képzelni az életem anélkül, hogy egy ilyen csodában ne legyen részem.
Mégegyszer, bocsánat, ha nagyon nyakatekert és badarságnak tűnik a kérdésem. A választ előre is hálásan köszönöm!
Üdv: Frühling 20/L

Szakértőnk válasza a Lombik bébi kérdésre

Kedves Levélíró!

Amennyire én tudom, egyedülálló nők is élhetnek a lombikprogram lehetőségével, ha meddők (ezt orvosi leletekkel igazolni tudják) és életkoruk ill. egészségi állapotuk miatt valószínűleg nem fognak tudni természetes úton teherbe esni.

Nem tudom mi minden történhetett veled, ami miatt ilyen borúsan látod a jövődet. Azt gondolom, hogy borzasztó fiatal vagy még, és szerintem nem kell attól tartanod, hogy nem találod meg az igazi társadat. Az igazi boldogság mégis az, amikor az ember a párjával éli át a babavárás minden örömét és együtt örülnek a pici első mosolyának, első szavainak is.. Remélem, hamarosan megtalálod a másik feledet és közelebb kerülsz ehhez a boldogsághoz.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor