segitsen

2011.09.05.
a tavaj kb ilyenkor nagyon elkezdett viszkerni ott alol azota mindig viszket,van fehér folyásom és belül fehér apro pöttyök vannak,amelyek viszketnek.szokott olyan hét lenni amikor nem folyik semmi fehér váladék.biztos hogy gombás vagyok,mert azelött sok antibiutikumot szedtem
am 12 és fél éves vagyok 160cm és 47 kg,még nem ött meg a menstruáciom.
ugy volt h elmondtam anyumnak is h viszket meg minden ,s h nem akarok nogyogyászhoz menni.anyum elment a gyogyszertárba hogy vegyen ellene valami krámet .az ott dolgozo nonek elmondta h a tizenkét éves lányának viszket ott alul és vannak pöttyök raata.mire az ott dolgozoo adott re krémet.
minden reggel est e megmosdottam mad bekentem,de semmi jele sem volt a gyogyulásnak.következökor anyum megint elment,s elmondta h a krem nem hatott.ezért adtak a krém mellé valami tablettát is.de sanos evvel sem gyogyultam meg.
következökor amikor meghültem elmentünk a körhöz ,s a daktornönek is elmondtuk hogy begombásodtam és adtak kenöcsöt a gyógy szertárba meg tablátát is de nem gyogyutam meg.erre ö is irt fel krémet.nidoflort,meg valami erös tabletátt amit két héten keresztül kellett szednem ugy hogy egy hiten csak egyet kellett bevennem.anyum elmondta h nem akarok nögyogyászhoz menni a doktorno azt mondat h gombásodásért nem is muszály elég ha csak a körhöz hozzá.
evvel is bekentem de semmi ele sem volt megint a gyogyulásnak.
a doktornö azt is ndta volt ha evvel sem mulik el kenem be kanestennnel avval még nem probálkoztam.
ön szerint milyen kenöcsöt vagy tabletátt használjak?
maga szerint is jolenne az a canesten a gyogyuláshoz?
elöre is nagyon koszonom a válaszát
üdv:egy 12 éves lány

Szakértőnk válasza a segitsen kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem nem érdemes kísérletezgetni, hanem gyermeknőgyógyászhoz kell fordulni. Mivel az eddigi készítmények nem használtak, felmerül, hogy más a kórokozó is. Elhiszem, hogy nem igazán van kedved nőgyógyászt felkeresni, de a gyógyulásod érdekében fontos lenne.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor