kutya
#Zöldövezet

Hétvégi program kutyatulajdonosoknak

2014.08.16.
1 perces olvasási idő

Van egy kutya jó hírünk, minden eb számára. Végre ránk is gondoltak. Két napon keresztül csak rólunk szól a „műsor”, azért a gazdik is megtalálják a saját programjukat.

Első Magyar Kutya Kavalkád

Tiszavalk, 2014. augusztus 23-24.

Szombaton már 10 órától elkezdődik kutyafotó kiállítás, vadászkutya, szánhúzó kutya bemutatók, kutyakozmetikai érdekességek. Finom ebédek és természetesen kutyaeledel kóstolók.

Hétvégi program kutyatulajdonosoknakDélután a kutya quiz-en (egyszerű kutyás kérdések) elinduló nyertesek az Európa Bajnok Hering Tamással és a Szánhúzó Kutyafogattal utazhatnak.

Fotóztasd le magad a kutyáddal, melynek keretében a legszebb fotók tulajdonosai ajándékban részesülnek!

Lehetőség lesz arra, hogy Botka Tímea kutyakozmetikus a kutyakozmetikai bemutatóját követően 5-10 jelentkező kutyusának „frizuráját” megigazítsa!

A színpadon a Dog Dancing, cirkuszi kutyaszámok, este élőben fellép a Karthago zenekar. A szombati napot egy hatalmas, ebugatta tűzijáték zárja.

Vasárnap délután ismét gondolhatunk a hasunkra, különleges kutyaeledel kóstolók. A színpadon kutyás bohócok gyermekműsora, kutyaterápiás bemutató 2 angol cocker spániel és 2 drótszőrű magyar vizsla tolmácsolásában. Fellép a Hejőkeresztúri daloskör, a Mezőcsáti Népi együttes, a Tiszavalki Hagyományőrző csoport. Este pedig „kutyaszerető” celebek műsora: Dér Heni és Tóth Gabi.

Kedves kutyaszerető kutyával érkező vendégek! Kérünk Titeket, szájkosarat, oltási igazolványt hozzatok magatokkal, hogy ne legyen baj!

A rendezvény a Darányi Ignác Terv Új Magyarország Vidékfejlesztési Programból támogatott projekt.

Tiszavalki Első Magyar Kutya Kavalkád, 2014. augusztus 23-24.

Kutya jó rendezvény lesz!