#Zöldövezet

Külföldi Facebook oldalak a környezetvédelemért

2011.10.29.
1 perces olvasási idő

Korábbi cikkünkben már bemutattuk a legzöldebb magyar Facebook oldalt. Íme, a külföldiek!

A legzöldebb Facebook csoportok

1. Trees Have Rights Too

Amióta a Trees Have Rights Too (A fáknak is vannak jogaik) mozgalom megjelent a Facebookon, a dolgok egyre jobban felforrósodtak ekörül a komolyan zöld csoport körül. Szeretnék elérni, hogy szabályozzák a környezettel kapcsolatos ügyeket, törvényeket. Keresd meg a csoportot és csatlakozz!

2. iChapters' Tree Planting Group

facebookMiután csatlakozol ehhez a csoporthoz, minden weboldalukról kedvezményesen vásárolt könyvvel őket és világunkat támogatod, hiszen minden könyv után ültetnek egy fát. Nem rossz üzlet!

3. Hotspex

Ki mondta, hogy a marketinges kutatások nincs értelmük? Ez a cég arra specializálódott, hogy tanácsokat adnak cégeknek, hogy tehetnék környezetbaráttá termékeiket. És ha csatlakozol a Hotspex Facebook csoportjához, egy fát is fognak ültetni a neveddel.

4. Titokzatos, névtelen és nagylelkű szén-ellenes csoport

Oké, nagyon fura, hogy a látszólag brit környezetvédő csoportnak nincs neve, ám minden huszonötödik csatlakozó után 1 brit fontot ajánlanak fel a klímaváltozás ellen harcoló segélyszervezeteknek.

5. The Green Library

A Green Library (Zöld Könyvtár) csoportnak érdekes feladata van – dokumentálnak minden jelentős eseményt, cselekvést, irodalmi alkotást, projektet, ami megjelenik bármilyen létező könyvtárban. Így nem kell ezeket kinyomtatni, és innen is kikölcsönözheted a könyveket, ha csatlakozol a csoporthoz.

(Gy. A., planetgreen.discovery.com)