Főoldal / ZÖLDÖVEZET / A születésszabályozás megmentheti a világot?!
  2018-11-03

A születésszabályozás megmentheti a világot?!

A globális felmelegedés, és az éghajlatváltozás igenis egy valós probléma. A jegesmedvéknek hamarosan befellegzik, ha nem cselekszünk. Azonban rengeteg dolgot tudsz tenni te is, például a szelektív hulladékgyűjtés, a napenergia felhasználása, hibrid autó használása, vagy kondom viselése. Kondom viselése? Igen, ez is hozzájárulhat a Föld megmentéséhez.

De most gondolj csak bele. Az ember felelős mindenért, a hósapkák olvadásáért, az erdőirtásért, egyes állatfajok kihalásáért. Ha csökkenteni akarjuk kihatásunkat a természetre, akkor a népességre is oda kell figyelnünk.

- hirdetés -

Ne terheljük a földet a nem kívánt terhességekből adódó gyermekkel. Senkinek sem jó! Neked az egész életedet megváltoztathatja, a földnek pedig egyre több nyersanyagra lesz szüksége! Kicsit morbidnak hallatszik az egész, de sajnos ez a valóság!

Kondomot vagy egyéb fogamzásgátló szert használni az egyetlen útja annak, hogy megakadályozzuk a nem kívánt terhességeket. Ezzel esetlegesen nem csak magadat védet, hanem a földet is. Szóval egy újabb indok, hogy védekezz!

Ne feledd! Ez nem egyenlő azzal, hogy ne legyen gyereked! És nem jelenti azt, hogy mindenkinek abortuszt kellene elkövetnie! Egyszerűen csak azt, hogy gondolkozz! És akkor vállalj gyereket, amikor te is és a partnered is egyaránt szeretné!

(KamaszPanasz - Cs. B.)

  Kapcsolódó cikkek