Főoldal / TEST  / fiúknak

TEST fiúknak kategória (516)

Most már visszavonhatatlanul megjelentek az erősebb tavaszi napsugarak, amelyek sokakat napozásra csábítanak. A védelem azonban már ilyenkor is elengedhetetlen. A témában felmerülő kérdésekre dr. Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Medical bőrgyógyász-kozmetológusa válaszol.
2010-05-17
A bőrrák kialakulásának kockázatát a szolárium használata olyan mértékben fokozza, hogy amerikai szakorvosok azt javasolják, sújtsák különadóval ezt a szépészeti szolgáltatást, a fiatalok számára pedig - egy Európai Uniós állásfoglalást követve - tiltsák meg.
2010-04-26
Retrográd ejakulációról akkor beszélünk, ha a sperma az orgazmus során a húgyhólyagba kerül ahelyett, hogy a péniszen át távozna. Így az ejakulátum nem, vagy csak nagyon kevés ondót tartalmaz.
2010-04-21
"Ezen a képen a combomon található kiütésszerű dolog található. Esetleg tudja, mi lehet a probléma? Remélem semmi nagyon komoly." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-03-27
Az 1981-es Csökkenő (Incredible Shrinking Woman) című filmben egy hétköznapi vegyszerekből álló keverék lekicsinyíti Lily Tomlin karakterét mikroszkopikus méretűvé. A film bombasiker lett, hiszen szembesítette az embereket a mindennapi vegyszerek hatásaival és a baktériumokkal, melyek megtalálhatók mindannyiunk otthonában.
2010-03-23
Már rég óta együtt élünk velük, ott vannak a lakásunkban ezek a kis élősködők. Bár sokkal inkább kellemetlenek, mintsem veszélyesek az egészségünkre, mégis szinte mindenhol a vérünket szívják. A hotelekben, a kollégiumi szobákban vagy akár saját otthonunkban.
2010-03-22
A testedben 100 millió baktérium nyüzsög. Kutatások egyre inkább azt mutatják, hogy a bacik fontosak a szervezetünknek. A hasznos baktériumok megvédenek a cukorbetegségtől, megelőzik az asztmát, segítik az immunrendszer működését, elősegítik a mindennapi gyógyszerek lebomlását és még a torokráktól is megvédenek.
2010-03-22
"15 éves vagyok, és a péniszem mereven 15,4cm. Ernyedt állapotban a bőrt hátra tudom húzni, de mikor merev, akkor nem megy magától hátra, csak akkor ha én hátrahúzom. A péniszem lefelé görbül mégis, ha állok a földön a péniszem merev, akkor a padlóval párhuzamos, és így görbül innét lefelé! Ez baj?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-03-20
Majdnem mindenkivel előfordult már, hogy napközben álmosnak éreztük magunkat. Akkor van igazán baj, ha a túlzott álmosság a napi munka, a gyermekgondozás, sőt, még a szabadidős tevékenységek útjában is áll.
2010-03-18
"Olyan megtörténhet, hogy a here kijön a zacskójából, vagy amiben ott benne van? Ilyenkor rendesen működik? Hogyan lehet észrevenni?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-03-08
"A hímvesszőmön sok kis "pötty" van, és mikor kicsit megnyomtam az egyiket, fehér valami jött ki belőle. A herezacskómon van egy jóval nagyobb dolog is, ami kemény, és nem lehet szétnyomni sem. Nem tudom mitévő legyek, kérem segítsen." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-02-25
Szinte már mindennapossá váltak a számítógépekről és az általuk okozott káros hatásokról szóló cikkek. Halljuk a rádióban, a TV-ben vagy olvassuk az újságban. Most ezekről szeretnénk egy összefoglalóbb képet adni, hogy pontosan tisztában legyünk a számítógép veszélyeivel.
2010-02-19
"Az alkohol befolyásolja a testméretet és a péniszméretet? Én amúgy is alacsonyabb vagyok az átlagnál: 14 évesen 160 cm vagyok, nemi szervem állva 14cm. Árthat az, ha havonta egyszer-kétszer iszok a haverokkal, vagy vízipipázok?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-02-14
Szinte már mindennapossá váltak a számítógépekről és az általuk okozott káros hatásokról szóló cikkek. Halljuk a rádióban, a TV-ben vagy olvassuk az újságban. Most ezekről szeretnénk egy összefoglalóbb képet adni, hogy pontosan tisztába legyünk a számítógép veszélyeivel.
2010-02-12
Télvíz és járványok idején érdemes sokféle természetes anyaggal erősíteni az immunrendszert, így például drogokkal is. Félreértések elkerülése végett, a növényi drog a gyógynövénynek az a része, amely a hatóanyagot tartalmazza.
2010-01-19
<<  1 ... 31 32 33 34 35  >>