Testi problémák, bőr

#Testi problémák #bőr

276 db cikk a témában

#napfény
2011.04.14.

Veszélyesek-e a fényvédő termékek?

Nemrégiben felröppentek bizonyos hírek a fényvédő termékek biztonságáról. A témában felmerülő kérdésekre dr. Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Medical bőrgyógyász-kozmetológusa válaszol.

#terhes
2011.03.29.

Meglepő tények a terhességről 1.

A terhesség egy olyan témakör, melyről szakkönyvek ezrei állnak rendelkezésünkre. A könyvesboltokban és a könyvtárakban nemcsak saját polccal rendelkeznek, hanem sok helyen a gyorsan elérhető könyvek között is helyet kapnak.

#szépségápolás
2011.02.02.

Természetes szépségápolás

Manapság olyan kémiai anyagokkal találkozunk nap mint nap, melyek abszolút nem tesznek jót az egészségünknek és a szépségünknek. Miért bombáznánk bőrünket, hajunkat vegyszerekkel, ha természetesen is csodás hatást érhetünk el?

#modell
2011.01.20.

Szőrtelen modellek: Mi a titkuk?

Kedves szakértő! Hogyan lehetséges az, hogy akármit nézek a TV-ben a fiúknak ott teljesen tökéletes és szőrtelen testük van? A legtöbbjüknek valószínűleg nem volt felnőtt vagy tini korában sima a háta, lába vagy a feneke! Mit használhatnak?

#testkép
2011.01.04.

Anya, kövér vagyok? Amit tudnod kell a tinik testképéről

A divatmagazinok nem foglalkoznak a tini testképpel, vagy többet kéne foglalkozniuk azzal, hogy egészséges férfi és női testeket mutassanak. Ehelyett, nem titkolják azt, hogy társadalmunk a soványság megszállottja. A modellek és filmsztárok úgy vannak prezentálva, mint a társadalom által vonzó példaképek.

#körülmetélés
2010.12.23.

Mindent a körülmetélésről

A körülmetélés egyes kultúrákban vallási előírások miatt és szerint történik. A vallási okok miatt végzett körülmetélés higiéniai okokra vezethető vissza, hiszen a Közel-Keleten az állandó hőség miatt eleve hajlamosabbak voltak a férfiak a fertőzésre.

#testszag
2010.11.27.

Testszag és párválasztás

A testszagnak jelentős szerepe van a párválasztásban. Legtöbbször ugyanis, először kölcsönösen „megszaglásszuk“ egymást, mielőtt közelednénk a másik felé.

#test
2010.11.26.

15 meglepő tény a testedről

Valószínűleg már rengeteg dolgot hallottál arról, hogy mi a jó a testednek és mi nem. Sok ezek közül csak városi legenda, azonban vannak olyanok, amelyek igenis igazak, meghökkentő mivoltuk ellenére.

#bőrbetegség
2010.11.04.

A legfurcsább bőrbetegségek - bizarr fotókkal

Az aknék és pattanások megkeserítik az életed, vagy érzékeny a bőröd? Úgy érzed, ennél rosszabb már nem is lehet? Bár most nem így érzel, hidd el, a helyzeted korántsem olyan elkeserítő, mint gondolod! Meggyőzésképp összeszedtük a legfurcsább bőrproblémákat.

#szőrtelenítés
2010.10.24.

Hogyan szőrtelenítenek a sztárok?

Hogy lehet, hogy azoknak a srácoknak, akiket a TV-ben, vagy a magazinokban látok, tökéletesen szőrtelen testük van? A legtöbben nem sima háttal, lábbal vagy fenékkel születtünk. Ők mit használnak?

#piercing
2010.10.24.

Piercing, tetkó - a legnagyobb kamaszhóbortok

Manapság a tinik körében is egyre népszerűbbé válik a piercing és a tetoválás is. Sokan egy hirtelen ötlet hatására kilövetik az orrukat vagy tetováltatnak valamit a karjukra, aztán néhány hónap múlva jön a fájdalmas felismerés, hogy ez már örökre nyomot hagyhat...

#pubertás
2010.10.21.

Sokkoló pubertás? Első jelek

Amikor a tested megváltozik, úgy érzed, hogy más vagy, mint a többiek, más, mint amit valaha is tapasztaltál. Ettől érezheted magad jól is, de nem ez a gyakori. A legtöbben szégyellik, vagy egyszerűen csak ledöbbennek, amikor megnőnek, lefogynak, hirtelen erekciói lesznek, fejlődni kezdenek a mellei, szőrösödnek, zsírosodik a hajuk, megváltozik a bőrük.

#szépségápolás
2010.10.02.

Szépségápolás természetesen, mint a régi időkben

Évszázados szépségápolási trükkökkel is nagyszerű hatást lehet elérni, nem kell feltétlenül méregdrága kozmetikumokra, szolárium és kondi-bérletre költeni, hogy szép és fitt legyél: így még spórolhatsz is.

#ősz
2010.10.02.

Az idei őszi sminkelési divat

Ha már idejében elkezdünk felkészülni az új szezonra, azzal bebiztosítjuk magunkat, és egy lépéssel mások előtt járhatunk. Nézzük hát, mi várható a közeljövőben szépségfronton, s melyek azok a sminkelési irányvonalak, amelyeket nagy eséllyel követünk hamarosan.