Vágyak

#Vágyak

494 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Vetélés tinédzser korban - Mit kell róla tudnod?
#vetélés
2024.04.19.

Vetélés tinédzser korban - Mit kell róla tudnod?

Sajnos az elvetélt 18 éves és annál fiatalabb nők kevés támogatást kapnak. Pedig, ha bebizonyosodik a vetélés ténye, nekik is rossz azt hallani, hogy: Ez egy áldás volt, vagy Ez volt a legjobb dolog vagy Szerencséd volt – hiszen a vetélés nemcsak fájdalmas fizikai élmény, hanem hatalmas érzelmi veszteség is. Ezért a tinédzserekkel tisztelettel és együttérzéssel kell bánni a vetélés után.

Tények és tévhitek az önkielégítésről
#szex
2024.04.13.

Tények és tévhitek az önkielégítésről

Az önkielégítés természetes vágya a testednek. Ez teljesen normális szexuális tevékenység, noha néhány kultúra elutasítja az önkielégítést, és egyes vallási nézetek szerint ez bűn.

Mik azok a spermicidek?
#spermicid
2024.04.05.

Mik azok a spermicidek?

A spermicidek többféle formában léteznek: krém, gél és hab változatait is lehet a boltokban kapni. Olyan kémiai anyagokat tartalmaznak, amelyek elpusztítják a spermákat. Lehet önmagában is használni, de sokkal hatásosabb más születésszabályozó termékekkel, például óvszerrel együtt.

5 fontos kérdés szex előtt
#nemi betegség
2024.04.03.

5 fontos kérdés szex előtt

Biztosan te is észrevetted, hogy ma már szinte mindenki fejest ugrik akár idegen emberek ágyába is. Lehet, hogy ma ez a trendi, viszont elképesztően sok veszélyt rejt magában. Nem csak testi, de lelki értelemben is. Hogy megvédd magad, fontos, hogy az aktus előtt tudj bizonyos dolgokat a partneredről. Miket fontos megkérdezned?

Érdekességek a péniszedről
#pénisz
2024.03.11.

Érdekességek a péniszedről

Tudtad-e, hogy péniszed önálló életet él? Vajon a nagyobb pénisz nagyobb erekció közben is? Férfiasságod úgy néz ki, mint egy bumeráng? Akár el is törhet? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ cikkünkben.

A korai magömlés: így kerülheted el
#szex
2024.03.05.

A korai magömlés: így kerülheted el

A korai magömlés fogalma viszonylagos. Viszonylagos, mert egy percek alatt bekövetkező magömlés sem okoz semmi fennakadást a kapcsolatban, amennyiben a partnernek ez idő alatt orgazmusa volt, ám egy hosszú idő után bekövetkező ejakuláció is lehet az adott partnerhez képest korai, ha orgazmusa később következik be.

A fetisizmus
#fetisiszta
2024.03.02.

A fetisizmus

A fetisizmus eredetileg olyan élettelen tárgyakra vonatkozott, amelyeket a primitív népek imádtak, azt hitték, mágikus varázserejük van. A fetisizmus mint szexuális zavar csaknem kizárólag férfiaknál jelentkezik. Egy hajtincs vagy régebbi tárgyak iránti ragaszkodás kiválthat szexuális izgalmat, azonban ezen tárgyakhoz vagy emberi tesztrészekhez való makacs ragaszkodás már káros is lehet.

Ha teherbe esett a barátnőd...
#terhesség
2024.02.27.

Ha teherbe esett a barátnőd...

A szerelem gyönyörű dolog, és tiniként az ember mind a saját, mind pedig a másik testét próbálja megismerni és felfedezni. Ám mi történik akkor, ha a barátnőd közli, hogy teherbe esett? Mit tehet ilyenkor egy fiú? Mik a kötelezettségeid, jogaid?

Nem kötelező szexelni a bulikon!
#szex
2024.02.23.

Nem kötelező szexelni a bulikon!

Fesztivál, házibuli, egy varázslatos, romantikus éjszaka - legalábbis elméletben. A gyakorlat azonban korántsem romantikus. Már-már elképzelhetetlennek tűnik a fiatalok számára, hogy egy átbulizott éjszakán ne létesítsenek szexuális kapcsolatot, ennek azonban nagyon súlyos következményei lehetnek.

A nagyméretű óvszer hátrányai
#óvszer
2024.02.22.

A nagyméretű óvszer hátrányai

Nem mindig az óvszer a rossz, az is lehet, hogy csak rossz méretet választottatok. Ennek pedig komoly következményei lehetnek. Hogy is van ez?

Terhességi teszt: a középkorban is voltak pisijósok
#terhességi teszt
2024.02.18.

Terhességi teszt: a középkorban is voltak pisijósok

A mai nők számára könnyen elérhető és egyszerűen használható terhességi teszt története évezredekre nyúlik vissza, hiszen a nők mindig is tisztán akartak látni a terhességükkel kapcsolatban. A tesztek fejlődését azonban nemcsak a tudomány, hanem varázslatok, mítoszok, sőt még a politika is befolyásolták.

Apakomplexus? Ha a barátod jóval idősebb
#apakomplexus
2024.02.13.

Apakomplexus? Ha a barátod jóval idősebb

Ha a partner felnőtt, és szexel a fiatalabb barátnőjével, nos, azt akár liliomtiprásnak is nevezhetnénk! Az apakomplexus azonban egy létező pszichológiai kifejezés. Mi mindent jelenthet?

Hogyan válassz nőgyógyászt?
#nőgyógyász
2024.02.10.

Hogyan válassz nőgyógyászt?

Tanácsot kérhetsz a barátnőidtől, nővéredtől, sőt mi több, anyukádtól is, ha meg lehet beszélni vele ezeket a dolgokat. De mégis milyen szempontokat érdemes figyelembe venni egy orvos, pláne egy nőgyógyász kiválasztásakor?

Méhen kívüli terhesség: a leggyakoribb kérdések
#terhesség
2024.02.08.

Méhen kívüli terhesség: a leggyakoribb kérdések

Normál terhességről akkor beszélünk, ha a megtermékenyített petesejt beágyazódik a méhbe, és ott megkezdi magzattá való fejlődését. Méhen kívüli terhesség esetén a megtermékenyített petesejt, amint azt a név is jelzi, a méhen kívül ágyazódik be.

Óvszer és kommunikáció: Romantikus páros
#szex
2024.02.04.

Óvszer és kommunikáció: Romantikus páros

„Amikor késznek érzed magad a szexre, mindenképpen beszélned kell a partnereddel az óvszer használatáról”- ez volt az a mondat, amit anyukám szajkózott 14 éves korom óta. Sose hittem, hogy valaha meg fogom fogadni a szexszel kapcsolatban anyukám bármilyen tanácsát, mindenesetre eljött a nap, amikor beszélnem kellet a partneremmel az óvszer használatáról.