Főoldal / SZEX  / problémák
Szex szótár >>

SZEX problémák kategória (127)

+16
Oldalunk nyíltan foglalkozik a szexualitással. Cikkeink olvasása 16 éven felülieknek ajánlott!
Több, mint 20 olyan betegséget ismerünk, amely szexuális úton terjed gombák, vírusok, baktériumok és élősdiek közvetítésével. A „klasszikus” nemi betegségek (például gonorrhoea, szifilisz) már nem olyan rettegettek, mint régen, ám az AIDS ellen ma még nem létezik semmiféle gyógyszer vagy oltás. Becslések szerint ma a világon évente 330 millió ember kap el nemi betegséget.
2009-09-07
Amikor nemi erőszak történik gyakran – különösen a nők – nem tüntetik fel erőszaknak, hisz nehezen tudnak szakítani azzal az emberrel, akiben eddig megbíztak. Így ez inkább marad a saját titkuk és az életük egy rossz része. Sajnos vannak olyanok, akik évekig nem mondják el, hogy őket megerőszakolták. Fél ugyanis a következményektől, mások véleményétől, hisz a zaklató lehet, hogy egy közeli barát, egy ismerős vagy éppen családtag.
2009-08-30
Joanna Bourke professzor, aki a „Nemi erőszak történelme 1860-tól napjainkig” szerzője elmondta, hogy nem talált bizonyítékot arra, hogy bármiféle természetes vagy normális oka lenne a nemi erőszaknak. Szerinte egyértelműen a társadalmi nyomás, a külső elvárásoknak való megfelelési kényszer viszi rá az elkövetőt bűntényre, azért, hogy megmutassa felsőbbrendűségét.
2009-08-25
Ha egy oldalról nézzük a szexet, ezerszer egyszerűbb, mint bármi más. Viszont ha egy másik oldaláról vizslatjuk, nos, akkor nincs bonyolultabb dolog nála.
2009-08-21
Egy amerikai diáklány igaz története. . .
2009-08-17
Játsszunk el egy-egy „talán” helyzetet! Az alábbi eseteken keresztül tökéletesen meg lehet érteni, hogy hogyan kényszerítik a másikat olyan dologra, amit lehet, hogy magától semmiképp sem tenne meg.
2009-08-13
Noha az összes zaklatásnak csak kis részét teszi ki a fiúk zaklatása, fontos, hogy foglalkozzunk vele! Képzeld el, mit érezhet az az ember, aki túlélt egy erőszakot! Nem akarok ezzel félelemet keletni benned, egyszerűen csak fel akarlak készíteni, hogy tudd, mit kell tenned, ha netán bántalmazni akarnak!
2009-08-07
<<  1 ... 7 8 9  >>