Vágyak, fogamzásgátlás

#Vágyak #fogamzásgátlás

104 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szexuális
2012.11.12.

Ne ess pánikba: Ha hiba csúszott a védekezésbe

Amikor már azt hiszed, nincs megoldás. (x) A szexuális együttlét a megfelelő védekezés mellett örömteli emlék is lehet, következménye nem feltétlenül a nem kívánt terhesség vagy abortusz. Az idén is útjára indul az elsősorban tinédzsereket megszólító „Ne ess pánikba” kampány, amely az abortuszok számának visszaszorítását, a védekezés jelentőségét tűzte ki célul.

#fogamzásgátló implantátum
2012.02.10.

13 éves lányok kaptak fogamzásgátló implantátumot

Titokban, szüleik tudta nélkül kaptak fogamzásgátló implantátumot 13 éves lányok Nagy-Britanniában, miután a kormány néhány éve ösztönzi a tinédzserkori terhességek megelőzését.

#fogamzásgátló
2011.12.08.

Sima fogamzásgátló sürgősségiként?

Tisztelt doktornő! Azt szeretném megtudni, hogy az egyébként normálisan, naponta szedhető fogamzásgátló tablettából egyszerre többet beszedve ugyanaz a hatás érhető el, mint az esemény utáni tablettával?

#tini szex
2011.11.05.

Serdülőkori szex - következményekkel

Sokat számít az, hogy a szülők, az idősebb generáció hogyan viszonyul a fiatalok szexuális életéhez. Hollandia és a skandináv országok jó példát mutatnak, ugyanis náluk a nemi együttlétet a felnőtté válás normális részének tekintik.

#esemény utáni tabletta
2011.11.02.

Biztonságos az esemény utáni tabletta többszöri használata?

Kedves Szakértő! Ma reggel szexeltem és a kondom sajnos kiszakadt, ezért szeretném megtudni, hogy érdemes-e bevenni az esemény utáni tablettát, ha körülbelül két hónapja vettem be utoljára egyet, és erre a hétvégére várom a menstruációmat?

#abortusz
2011.10.18.

Ne ess pánikba: az abortuszmentes Magyarországért

A Magyar Család és Nővédelmi Tudományos Társaság (MCSNTT) tovább folytatja a „Ne ess pánikba” elnevezésű ismeretterjesztési kampányát, amelynek célja a fogamzásgátlással kapcsolatos tájékozottság növelése és ez által a nem kívánt terhességek számának csökkentése.

#szex
2011.07.12.

Szex: honnan tudhatom, hogy készen állok rá?

Néha úgy tűnik, hogy a szex és annak gondolata állandóan bombáz minket. Szexi fotók celebekről és modellekről, szex a TV-ben és a mozikban, bizalmas beszélgetések szexről a haverok közt, és a többi. A legtöbb kamasz teljesen tudatában van ezeknek az üzeneteknek és képeknek, melyek körülveszik őket.

#terhesség
2011.04.12.

A stressz terhességhez vezethet

Nyilvánvaló, hogy a tinédzser anyukák tele vannak stresszel, ez érthető. De egy újabb tanulmány szerint ez a stressz nem a terhesség miatt alakul ki, hanem annál jóval előbb! Így lehet, hogy a stressz okozza sok fiatal terhességét.

#fogamzásgátlás
2011.02.28.

A fogamzásgátlás és fajtái

Ha nemi életet élsz, vagy csak szeretnél, el kell gondolkodnod azon, hogy melyik fogamzásgátló módszert választod. A problémát az jelenti, hogy a módszerek nem mindegyike alkalmazható a kamaszok körében.

#férfi fogamzásgátlás
2011.02.16.

Férfi fogamzásgátlás

A születésszabályozás ma már mindenki előtt ismert fogalom. Legyen szó fiatalról, idősebbről, férfiról vagy nőről, mindenki egyaránt érzékeli ennek a szónak a fontosságát. De amíg a lányoknak számtalan lehetőségük van hogy megvédjék magukat, a fiúknak sokkal beszűkültebbek a lehetőségeik.

#terhes
2011.01.18.

Biztos, hogy részeg voltam, de szexeltem is?

Sajnos, nagyon csúnyán felöntöttem a garatra, így nem igazán emlékszem tisztán az egész estére, de szerintem lehet, hogy lefeküdtem valakivel. Így most nem igazán tudom, hogy terhes lehetek-e vagy sem. Ezelőtt még sohasem szexeltem – feltéve, hogy most tényleg megtörtént az aktus. Kérem, segítsen!

#fiata
2010.09.12.

A tabletta és az orgazmus

Ha téged is érdekel, hogy mi a fogamzásgátló tabletta hatása az orgazmusra, vagy hogy egyáltalán van-e, most megtudhatod az igazságot.