Főoldal / SZEX / Szexuális tapasztalatok, amitől még NEM vagy meleg
  2018-08-03

Szexuális tapasztalatok, amitől még NEM vagy meleg

Nagyon sok ember társítja a szexuális irányultságot azzal, hogy kivel létesít az illető testi kapcsolatot. Ennek eredményeképpen létezik egy tévhit, miszerint a szex bizonyos fajtái bizonyos emberekkel meghatározhatják a nemi identitást.

Ám az igazság az, hogy nem mindig határozza meg a személyiségedet az, hogy kivel is vagy együtt az ágyban. Az alábbiakban 5 olyan szexuális élményről olvashattok, amelyek nem bizonyítják automatikusan, hogy valaki meleg.

Szex egy azonos neművel

Sok tini kíváncsi arra, hogy normális-e tapasztalatot gyűjteni a szex terén egy azonos nemű baráttal. Ez elég sok mindent jelenthet, de bármiről is van szó, ez a „tevékenység” elterjedt tinédzserek között, akik heteroszexuálisak, ahogy azok között is, akik nyíltan homoszexuálisak, de akár azok között is, akik még megkérdőjelezik a beállítottságukat.

A szex élvezete egy azonos neművel

Igen, ez teljesen normális. Nem minden ember nevezhető melegnek, vagy leszbikusnak, akik kísérleteznek egy azonos neművel szexuális téren. Rengeteg tini bizonytalan a szexuális irányultságát illetően, és akár az is megeshet, hogy valaki teljesen biztos a beállítottságában, aztán felteszi a kérdést magának: „Biztosan az vagyok, aki?”. Az ember arra is rájöhet, hogy a vonzalmának mértéke egy bizonyos nemű személyhez folyamatosan váltakozik, egyszer erősebb, máskor pedig kevésbé, attól függően, hogy milyen szerepet tölt be ez a személy az életében, és hogy ő hogy áll a kérdéssel.

Perverz álom egy azonos neműről

Életed bizonyos szakaszában biztosan fogsz találkozni egy-két szexi álommal (vagy inkább egy-két tucattal)…Tehát, ha ezek között az álmok között előfordul olyan is, amikor egy azonos neművel vagy együtt, lehet, hogy meleg/leszbikus/biszexuális vagy? Erre a kérdésre nem lehet egyértelmű választ adni, hiszen minden eset egyedi. Néha a szexuális álmok lehetnek a tudatalatti üzenetei, egy fantázia. Másoknak ezek az álmok teljesen mást üzennek. Talán csak közel érzik magukhoz az illetőt, vagy megoldandó problémájuk van vele. Bármi is a jelentése ezeknek az álmoknak, nem szabad rájuk bízni a szexuális hovatartozásunk kérdését.

Egy fiú análisan akar együtt lenni a barátnőjével

Ha egy srác ezt a fajta együttlétet is ki akarja próbálni a barátnőjével, az egyáltalán nem jelenti, hogy meleg. A meleg fiúk romantikus és szexuális kapcsolatra vágynak más fiúkkal, nem csak valami újat kipróbálni az ellenkező nemmel. És természetesen nem minden meleg férfi preferálja az anális szexet.

Szexuálisan bántalmazott egy azonos nemű

Fennáll egy hiedelem, miszerint ha valakit megerőszakol egy azonos nemű, akkor sokkal valószínűbb, hogy felnőtt korában ez visszaköszön, és meleg lesz az illető. De az, hogy valaki áldozatává esik ennek, semmiképp sem garancia arra, hogy meg fog változni a nemi identitása.

Néhány embernek, akiket szexuálisan bántalmaztak, ez óriási traumát okozott, és összezavarodott, hogy talán bizonyos szempontból élvezte is. Ez vezethette őket arra, hogy megkérdőjelezzék a szexuális beállítottságukat, és növelhette a szégyen, a bűn érzetét ezzel kapcsolatban. Ez nem bizonyíték arra, hogy a nemi erőszak meleggé tette őket.

Tehát, meg tudja-e változtatni ez a nemi identitást? Minden bizonnyal nem, de maradandó károkat okozhat.

(KamaszPanasz - R.P., gayteens.about.com)