Főoldal / SZEX / A szerelemnek testi oldala is van
  2014-02-04

A szerelemnek testi oldala is van

A szerelemnek mind a lelki, mind a testi oldala nagyon sok örömöt tartogathat a számunkra – ha megfontoltan, felnőtt módon állunk hozzá. Aki egyelőre nem akar családot alapítani, annak időben gondolnia kell például a fogamzásgátlásra. Ebben segít a KamaszPanasz új aloldala, a TEVA megoldás.

A TEVA megoldás segít, hogy felelősségteljesen dönthess a szerelem és a szexualitás kérdésében. Kinél hamarabb, kinél később, de mindenki életében eljön az az időpont, amikor szerelmes lesz. A szerelemnek elengedhetetlen része a lelki kötődés, amely idővel a testi vonzódással egészül ki. A testi szerelem azonban felelősséggel is jár: mindenkinek, aki egyelőre nem szeretne családot alapítani és gyereket vállalni, gondoskodnia kell a megfelelő fogamzásgátlásról.

SMS-emlékeztető

A szerelemnek testi oldala is vanA KamaszPanasz TEVA megoldás aloldala segít, hogy mindezt felelősségteljesen tehessük. Mint minden, az elején a fogamzásgátló szedése is egy kicsivel több odafigyelést igényel, amíg rutinná nem válik. A TEVA megoldás sms-emlékeztetője minden nap ugyanabban az általad meghatározott időpontban küld sms-t a telefonodra, emlékeztetve téged arra, hogy ne felejtsd el bevenni az aznapi fogamzásgátló tablettát. Egy félperces regisztrációval sok későbbi problémát és nehéz, aggodalmakkal teli órától kímélheted meg magad.

Tabuk nélküli osztályfőnöki óra

Arra is lehetőségetek nyílik, hogy egy igazi, tabuk nélküli osztályfőnöki órán beszélgessetek a felelősségteljes fogamzásgátlásról egy laza dokival és Lolával – hogy minden kérdésetekre igazi választ kapjatok végre. Tetszik? Regisztráld be a sulidat!

Nőgyógyászkereső

Nőgyógyászt keresel? A nőgyógyászkeresőben megismerheted, mielőtt bejelentkezel hozzá! Ha szimpatikus, máris kérdezhetsz, vagy kérhetsz egy időpontot, ha pedig még nem vagy biztos benne, semmi gond, keresgélj tovább!

Videóklip

Lola is egyetért velünk abban, hogy szeretni teljes szívvel, biztosan érdemes. Ezért is támogat minket, ahogy a legújabb klipje is jelzi. Nézd meg a videót!

(KamaszPanasz)

  Kapcsolódó cikkek