#Vágyak

Botrány az egyetemen - Szexlistát készített a lány

2010.11.06.
1 perces olvasási idő

Karen Owen, a Duke egyetem 2010-es végzőse szex-ranglistát készített azokról az egyetemista srácokról, akikkel lefeküdt.

A diáklány az Észak-Karolinai Duke egyetem sportolóival létesített szexuális életéről írta "dolgozatát", és elküldte azt három barátjának e-mailben.

A dolog kiszivárgott, és nem kevesebb, mint 14,000 egyetemi diákhoz jutott el, majd az interneten is közkinccsé vált. Owen nagyon kétségbeesett, amikor a lista publikussá vált. „Teljes szívemből sajnálom a dolgot. Sosem bántanám szándékosan az említett embereket” – mondta.

A lista alapján– amit egy 42 diából álló PowerPoint prezentációban készített el – Owen 13 embert értékel, akikkel lefeküdt, főként az egyetemi lacrosse csapatból.

Tízükről készített egy ütemgrafikont, ahol a szexuális teljesítményüket mutatta be. A legtöbb férfi Duke sportoló volt, öten közülük a lacrosse csapat tagjai.

Owen e-mailben küldte el az anyagot a barátainak. Egyikük továbbküldte még néhány barátnak, és innentől már nem volt megállás: fénysebességgel terjedt el az interneten, több blog is nyilvánosságra hozta. Néhány héttel ezelőtt a „rangsor”-ból egy részletet még az NBC egyik műsora is leadott.

Nem hiányzott most ez a botrány az egyetem számára, mivel 2006-ban is már a címlapokon voltak: diákok sztriptíztáncost béreltek egy lacrosse bulira, ahol megerőszakolták. Három játékost letartóztattak, de később ejtették a vádat ellenük.

(Ő. B.)