#Vágyak

16 és terhes - az MTV új sorozata

2009.12.22.
1 perces olvasási idő

Gondolkoztál valaha is azon, hogy milyen lehet egy terhes tini cipőjében járni? Az MTV új dokumentumfilm szerű sorozata mélyen belenéz a terhes tinik mindennapi életébe, és megmutatja, hogy hogyan nőnek fel napról napra a terhességük miatt.

Nézd csak meg az ajánlót:

http://www.youtube.com/watch?v=BLiXS02Mj7U&feature=player_embedded

Egy másik rész tartalmából:

Ha nem kívántan teherbe esel, nemcsak két választásod van. Mindenki azon gondolkozik, hogy abortusszal oldja meg a gondot, vagy szülje meg a babát és váljon tini szülővé. Pedig más opciók is vannak: ilyen az ökbeadás!

Az egyik részben Catelynn és Tyler, egy tini pár úgy döntött, hogy lányukat örökbe adják. Persze az egész babavárás rengeteg könnyel, veszekedéssel járt, végezetül így nyilatkozott a tini anya:

„Carly lányom örökbeadása volt a legnehezebb dolog, amit valaha is megtettem. Csak azt csináltam, amit a szívem súgott. Remélem, hogy egy nap Carly vissza fog jönni hozzám és Taylorhoz, és megköszöni, amit tettünk. Büszke vagyok a döntésemre.”

Ez egy igazi szem-felnyitó, figyelemfelhívó sorozatnak ígérkezik, ha esetleg láttál belőle részeket kíváncsian várjuk a véleményeteket!

(Gy.A.)